Benim daha şarkı modum açılmadı ama hissettiğim şarkı turnalar (bahar gözlüm) 🎶 🎙️ siz bu haftaya açılışı hangi şarkıyla yaptınız? Haydi yorumlara gelin 👀

Benim daha şarkı modum açılmadı ama hissettiğim şarkı turnalar (bahar gözlüm) 🎶 🎙️ siz bu haftaya açılışı hangi şarkıyla yaptınız? Haydi yorumlara gelin 👀

Uyanır uyanmaz nedensiz bir şekilde ilk açtığım eser bu oldu. Dinleyiniz.
Teşekkür ederim
Rica ederim.

Sahilde otururken iskele yanında duran tekneden gelen şu şarkıyla başladı haftam:
https://www.youtube.com/embed/wLoWleX0BQIEn iyi cevap seçimi için teşekkür ederim 🙏🏻
Tabi ki Sezen Aksu💕
Cevap
9Cevap
Haftanın ilk günü hangi şarkıyı dinledim hatırlamıyorum ama şu an bu şarkıyı dinliyorum o yüzden bunu paylaşmak istedim..
şarkı dinlemedim bugün
Haftanın 3. cü Gününe gelmişiz ve benim listemde durmadan Berk Baysal şarkıları var.
Bu adamdan bıkmayı 4 gözle bekliyorum.
Berksan sevmiyorum südlü.
Berk Baysal Seviyorum.
Kendimden Bıktım Usandım diyen ile, Çilek dudak şarkısı söyleyen hiç bir olur mu?
Hayır.
Benim ütopyamda değil ^^
Aklımda yoktu biri fransızca bişey atmış ona tıkladım dalmışım sonra liste devam etmiş bi baktım sinir eden bi ses var fonda kapadım spotiyi 😀
O değilde violi dün şeker portaklını yapıştımısın oraya zaten çoktandır aklımdaydı okudum bitirdim ağla ağla içim çıktı sende ağladın yoksa tek manyak ben miyim
Bekle
İndire bas
Çok güzeldi seriymiş diğerlerinede bugün bakcam delifişek ve güneşi uyandıralım
Bende alcam zaten çok beğendim hatta adamın bütün kitaplarını alıcam 🙂
Şimdi uyandım, işe gidicem. Şarkıyla başlamadım yani djdjdj
Aynur aydın - günah sevap
la isla bonita
Dinlemedim henüz 🙃
Tamam 💖
Sertab Erener-İyileşiyorum
Delimiyim ben remix
Slow şarkılar