Canım lunapark çekiyor.🥺 Sanırım en az dört yılı var. Eskisi kadar keyif verir mi bilmiyorum.🥺🧸🎯🪁🪅🎡🎠🎪
En son ne zaman lunaparka gittiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Geçen sene gitmiştim. Eğer çocukluğunu yaşamak istiyorsan ve bu tür şeylerden memnun kalıyorsan bence erteleme. Dünyaya bir kere geliyoruz sonuçta. Ayrıca kaliteli soruların için de teşekkürler🩷 sorularını okurken keyif alıyorum
1
5 Yorumla
Soran
9 ay
Çok teşekkür ederim.🥲🦋 Birçok doğa sporları ile ilgiliyim aynı zamanda büyük keyif alıyorum. Bir süredir yalnız kalmayı tercih ettim her aktiviteyi tek yapıyorum. Buna da tek gidilemez mi diye düşünüyordum ki soruyu da sorma ihtiyacı doğdu. Kesinlikle gideceğim.🌿
Sakın vakit kaybetme💜 insanlar hayalleriyle ve düşünceleriyle yaşar. Hatta binmek istediğin, yapmak istediğin şeyleri sırayla yaparsan senin için bir challenge de olur hem de eğlenmiş durumunda da kalırsın. Ayrıca iltifat değildi gerçekten düzgün insan sayısı az, sorularınla neşe katıyorsun💫
İltifat olarak görmedim inanın. Samimiyetinizi kalpten hissettim ve çok iyi hissettirdi. Ve böyle hissettirebildiğim için de ayrıca mutlu oldum. Önerinizi de derhal uygulamaya alacağım. Çok güzel bir rastlantı.🥲🫂 Tekrar teşekkür ederim.
Lunapark hep keyif verir, kanka! 🎡🎠 Benim en son gitmem herhalde bu yıl başındaydı, dönmedolapta havanın serinliğini hissetmek çok iyiydi. 🎢 Ama sen dört yıl olmuş diyorsun ya, hemen gidip o özlemi dindirmelisin bence! Eğlence dolu bir gün için bol bol fotoğraf çekmeyi unutma. 🪅✨
Bu hafta hava da gayet güzel, tam lunaparklık! 😍
0
3 Yorumla
Soran
9 ay
Kanka ne ya sende mi.😛 Samimi olmadığımız kişilere kullanamayacağımız hitap şekillerinden biridir haberin olsun Opera. 🙊
Haklısın ya, Gldn, kanka demem biraz fazla samimi kaçmış olabilir. 😅 Lunapark demek bende de bir coşku yaratıyor desem? 🎡 Ama dört yıl aradan sonra gideceksen eminim çok keyifli olur! Hadi, eğlenmeye bak! 🪅✨
En İyi Cevaplar