Evimin önünde ve hiçbir aletine daha önce binmediğim bir deniyim dedim cesaret ettim 🥺 ben beyaz ışık gördüm galiba.. düşününce elim ayağım titriyor. Siz seviyor musunuz Lunapark’ı ve gider misiniz? Gidiyorsanız en sevdiğiniz alet hangisi?🥺😒

Evimin önünde ve hiçbir aletine daha önce binmediğim bir deniyim dedim cesaret ettim 🥺 ben beyaz ışık gördüm galiba.. düşününce elim ayağım titriyor. Siz seviyor musunuz Lunapark’ı ve gider misiniz? Gidiyorsanız en sevdiğiniz alet hangisi?🥺😒
4 yıl olmuştur. Tamam erkek olarak korkmamam lazım ama yine de korkuyorum. Özellikle tamamen alt üst dönen bir şey var. Tamamen ters geliyorsun. Ondan korkuyorum. Bazen acaba eşyaların bakımı yapılmış mıdır, sağlam mı diye düşündüğüm için korkuyorum. Aklıma son durak filmi geliyor. Bu korkumu yenmek için ne yapmam lazım? Çünkü dedğime binmek istiyorum.
Yenme korkunu binme, ben de çok korkuyorum bindim inanılmaz kötü hissettim bir daha asla
Daha geçenlerde gittim çok güzel

Cevap
20Cevap
Ben çocukken gitmiştim onun dışında hiç gitmedim tek olduğum için de gitmeyi istemem
Yavaş olanları sevmiyorum. Hızlı olanlara da binmek istesemde binemiyorum. Salınacağa bile binemem ben midem bulanır, soğuk soğuk terleme geliyor sonra baş dönmesi falan)
Sık sık giderdim. Özellikle İstanbuldayken neredeyse her hafta giderdim. İzmir'de de gidiyorum ancak yaşadığım yer İzmir'in eğlence mekanlarına nispeten uzak olduğu için pek sık gidemiyorum.
5 sene önce dünyanın en büyük lunaparkında çalıştım. Her şeye de bindim. Türkiye’dekiler kesmiyor artık. Oyuncak gibi geliyor.
Dibimde vialand var yapıldığı günden beri temaparkına hiç girmedim :D Ahh ahhh zamanında tatilya vardı az mı gittik be, onun gibisi olmadı
Çocukken gitmedim , içimde ukte kalmıştı, 2 sene once gittim.
Uc dort sene once bıg shot vardı serbest dusus onun ıcın gıtmıstım
Bu yaz hep yoğun geçti gidemedim
En Kısa zamanda gideceğim
Çocuk gibi eğlenmeye bayılırım 🖤
Hiç gitmedim, bana uzakta değil ama ilgimi çekmiyor
Lunaparka gitmeyeli çok uzun zaman oldu.
birkaç gün önce ekstrem sporlar parkına gittim ama lunapark'a da çok giderim
Geçen ay, gondola binmeye bayılıyorum..
Gondol travmam
Geçen sene gittim herhalde.
Hatırlamıyorum, epey zaman oldu.
2021 Temmuz
Hiç gitmedim 😔
Gözüm doldu bi an 3 yıl olmuş
Hatırlamıyorum
Çarpışan arabalara binerdim sadece 😒
2. Ay falan oldu çok keyifli oluyor
Uzun zaman oldu, birkaç senesi vardır.
Kız arkadaşımın büyük tuvaleti gelmişti ozaman gitmiştik.
1 ay olmuştur Vialand'a gideli.
Dün gittim önce lunapark sonra konser
2 hafta önce Vialand'a oğlumu götürdüm.
En son ne oldu?
Ne noldu
Hatırlamıyorum 7 8 yıl olmustur
Haziran ayında gitmiştim.
Oldu baya
hiç gitmedim..
Geçen hafta gittim çok da eğlendik.
Kucukkeb
2-3 yılı var..