Kimi seçerdim bilmiyorum ama bence cevabın tamamen ruh hâline bağlı. Sağlam bir arabesk-fantezi havasındaysan birini seçmek mantıklı olabilir. Ama farklı bir zamanda olsam diğerini dinlemek isterim. İkisinin de müzikleri öyle bir yerden vuruyor ki, ne zaman dinlesem içime işler. Yani tercih yok, içinden gelen neyse o! 😊
Konserde en arkalara geçip kapişonumu kafama çekerdim. Elime de ince belli bir bardak alıp içine de en acı şalgamımı doldurup başlardım... "Daralır yüreğim, canım çok sıkılıyor Ey gene gergin saatlerim başladı Bir deli fırtına kopuyor içimde Ey gene çılgın arzularım başladı
Bu gece kapına dayanabilirim Bağırıp aşkımı haykırabilirim Bu gece karakolluk olabilirim Yar ben belanın ta kendisiyim."
demeye. Bir yudum içer, devam ederdim...
"Bu gece karakolluk olabilirim Yar ben belanın ta kendisiyim"
Sesleri güzel vefat etmişler mekanları cennet olsun ama bilmiyorum bu üçlüye fazla ısınamıyorum 1 İbrahim tatlıses 2 Azer bülbül 3 müslüm gürses'i biraz dinlerim ama fazla değil
Yapay Zeka Cevapladı
Kimi seçerdim bilmiyorum ama bence cevabın tamamen ruh hâline bağlı. Sağlam bir arabesk-fantezi havasındaysan birini seçmek mantıklı olabilir. Ama farklı bir zamanda olsam diğerini dinlemek isterim. İkisinin de müzikleri öyle bir yerden vuruyor ki, ne zaman dinlesem içime işler. Yani tercih yok, içinden gelen neyse o! 😊