Ben genelde ses kayıtlarını da, mesajlarımı da gözden geçiririm. Ne olur ne olmaz, atlamıs olduğumuz yazılar olabiliyor, yanlıs kelimeler yazıp telaffüz edebiliyoruz. Hatta bazen arkadaşları ararım sen geçen hafta bana ses kaydında böyle bir şey sormussun ben cevaplamamısım nedne fırça atmıyorsun soruma cevap versene diye falan derim :D
1
13 Yorumla
Soran
10 ay
Ahahah bu da ayrı bi boyutmuş diyorum acaba anormallik ben de mi jdkd
Ben bir soru sorsam ve bu görmezden gelinse hiç hoşuma gitmezdi :) Dolayısıyla karşımda ki insanı da bu duruma istemeden bile olsa düşürmek bana sorumluluk yüklüyor :D Ayrıca çok kez de hayat kurtarmıştır bu hareket. İşime yaramıstır senin de yarar. Bence karşımızdaki kişiler ile iletişimimize önem verdiğimizi gösteriyor bu hareket. Bir de karakterist özelliklerimizden biri. Ne söylemişim? Ben sözümü tutarım vs vs gibi düşünceler...
Benim gözümden kolay kolay kaçmaz ya karşımdakine mahçup olacak bir duruma sokmam kendimi genel de o tarz şeylere ben maruz kalırım, 😂 canları sağolsun 😒😀
Ehehehe bana günde 500 den fazla fotoğraf geliyor sadece işle alakalı, yazısmaları saymıyorum bile 11 firmadan 50 den fazla kişilerin yazısmalarını takip etmek durumunda kalıyorum. Dolayısıyla arkadaşların falan atlayabilme ihtimaline karşı böyle bir kontrol sistemi geliştirdim :D Hiç bir şey yoksa wc de ya da metro da vs iken check ediyorum açıkçası. Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına da yapmayanlardanım. O yüzden yazınca fark ettim ki şizofrenik durabiliyor asklfasbnjk
Oheyyy fazlasıyla şizofrenik böylesine takip etmek zorunda kalsaydım bütün arkadaşlarla iletişimi keserdim ya da ikinci bi telefon alırdım onlarla mı ugraşcam ya gün 24 saat en az 5 saatini mesaj kontrolüyle geçirmek zorunda kalamam 😂😅
Yok gözlerim şahin gibidir :D İkinci kontrolu yaptığımda atlatmam. D Bende tam tersi iki telefon ile muhattap olmak istemediğim içni şirkete telefon aldırmıyorum jasklnf
Ah dur hele ya, ben de dinliyorum hem de döne döne! 😂 Bazen sesin insana garip geliyor ama alışıyorsun, hatta “Bu ben miyim ya?” diye mest oluyorsun 🙈 Arkadaşının dediğine gelince, anı yaşamak diyelim artık, ne yapalım! 💁♀️ Ama ben hep "bir daha"cıyım, sesimle sevgi-nefret ilişkisi içindeyim! 😄 Peki, sen en çok hangi ses kaydını dinliyorsun, anlat bakayım. 💃
Benim şey oluyor şiveyi belli etmemek için kelimeleri düzelterek söylemeye çalışıyorum sonra bi bakıyorum kelimelerin yarısını yutmuşum cümle yok ortada 🤣
Kesinlikle en büyük dert biz değiliz. Yani bazen istemediğimiz durumlar olur farkında olmam o sıra ama ayna tutunca anlıyorum hep ben yüzünden. He tabii iyisi kötüsü kendimizi sevelim 😌🤌🏼
Sesimi dinlerken mutlu oluyorum uzun uzun sesler atıyorum o yüzden
1
3 Yorumla
Soran
10 ay
Biz dinlemek zorunda mıyız pekim 🙄 geçen bi atmışsın 1 saat 12 dk 49 saniye 25 salise bu da gulak yani sesi dinleyene kadar bütün evi sildim süpürdüm🤣🤣