Normalde asla tek başıma bir şey yapamıyorum ama aşmak zorunda olduğum için kendimi zorluyorum. Ben tek herkes herkes.

Normalde asla tek başıma bir şey yapamıyorum ama aşmak zorunda olduğum için kendimi zorluyorum. Ben tek herkes herkes.
İnsan kendini aşmalı başkasını değil, dönüşüm kolay bir şey değil çok zor bir şey, imkansız da değil, en Ufak birşeyde yine eski sen oluyorsun, çünkü sistem bilinçaltı ile hareket eder. Verdiğimiz kararlar, savunmalar düşünceler hep oradan çıkar, ancak kişi bunu fark edemez. Beyin zorlayarak çalışan bir şey, aynı kas yapmak için vücudu zorlamak gibi
Tabiki bazen yalnız kalmak tek olmak iyidir ben genelde tek gezerim tek kafa dinlerim senin yaptığın gibi sahilde oturup güneşin batışını izlerim
Uf ne güzel bir fotoğraf bu, huzur akıyor resmen 🧡. Tek başına aktivite yapmak başta zorlayıcı olabilir ama denedikçe keyif almaya başlarsın. Mesela sahilde gün batımı izlemek harika bir seçenekmiş, sende kesin işe yarar! Tek başına sinemaya gitmeyi veya kulaklığını takıp sevdiğin bir parkta uzun yürüyüş yapmayı deneyebilirsin. Tek başına geçirilen zaman, kendinle tanışmanın en güzel yollarından biri. Keyfini çıkar tatlım! 🌺
Cevap
8Cevap
Evet var genelde kendi basıma kafeye gidiyorum ya da kitapcıya falan gidiyorum
Ben her şeyi tek başıma yapıyorum alıştım da
Köpeğimle şehir dışında dolanmayı vakit geçirmeyi seviyorum.
İlk defa bende geçen hafta kamp sandalyesini aldım plaja gidip akşama kadar tek takıldım
Yalnızlık güzel bence
kamp, yamaç paraşütü, koşu, yüzmek b
burada tek başına oturulur ama güzel mekan
spor futbol veya anime izliyorum
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?