Kişilik & Karakter Yalnız olduğunuzda yapmayı sevdiğiniz aktiviteler? __cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Ben şarkı söyleyip dans etmeyi seviyorum Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Yalnız olduğunuzda yapmayı sevdiğiniz aktiviteler? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Tek başıma isem o an müzik dinler araştırma yapar video izlerim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Film izlemek 1 0 Yorumla
sustainablenick Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ev sinema sistemine bağlanıp bangır bangır müzik açıyorum fkdkdk 1 2 Yorumla __cmre +1 yıl şu an attığın random gibi güldüğünü düşünüyorum 🤣 Yorumla sustainablenick +1 yıl Nope, profildeki gibi gülüyorum :) randıman atarken müzik ile evde koptuğum anlar gibi aklıma :) Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yalnız yaşıyorum ve yalnız bir insanım. Hemen hemen herşeyi yalnız gerçekleştiriyorum. Denize gitmek , alışveriş sinema dışarda yemek yemek vs her şey 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hafta sonuysa atimi kesinlikle cikarir ormanda 4 nala giderim.. Hafta iciyse kitap okumak veya piano calmak olabilir. 1 0 Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Kitap okumak ve yemek yapmak en cok bunlarla ugrasirim.Yanliz degilkende cenemi tutabilene ask olsun 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Uzun zamandır yanlızım.Bazen motorla yollarda ,. Bazen ise deniz kenarında jagermeister eşliğinde içiyorum. 1 0 Yorumla
Sevmeyiunuttum Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Güzel bir film/belgesel açmayı veya moduma göre bir tür seçip, kitap okumayı seviyorum 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Müzik dinlemeyi seviyorum deli gibi hareket ediyorum 1 0 Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yalnızım zaten sürekli yaptığım şey boş boş takılma hayatta boş zaten boşuna yaşıyoruz hepimiz 1 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 629 cevap paylaştı. Proje yapmak, çizim yapmak, araştırma yapmak, spor yapmak falan 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne çok zaman olmuş yanlız kalmamışım unutmuşum ne yaptığımı 1 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Şiir yazmak, resim çizmek, kitap okumak en sevdiğim hobilerimdir. 😊 1 0 Yorumla
GhoyünDelisi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Eskiden kitap derdim. Artık telefonda takılmak maalesef 1 1 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Evet hepimizi maalesef Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl KS müzik temiz havada yürüyüş film 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Saçma sapan dans etmek 1 0 Yorumla
Ömer_Abiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Temizlik, utu , bulasik camasir yemek :)) 1 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Tarkan ve mustafa sandal dans figürleri :D 1 0 Yorumla
efepolatt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Kendimle güzel vakit geçiririm. 1 0 Yorumla
corakath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. uyuma 1 0 Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı. Uyumak 1 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Şarkı söylemek 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Oyun müzik falan 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hiçbir aktivite 1 0 Yorumla
Deligonul_99 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Gel dans edelim beraber :)) 0 2 Yorumla __cmre +1 yıl Yok sağol ben yalnız dans ederim Yorumla Deligonul_99 +1 yıl Gıcık Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı. Kafama göre yatmak 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Goruntulu sohbet 1 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 31 çekmek 1 2 Yorumla Örenci +1 yıl Kızlarda farklı bir sayı kullnılır Yorumla gazipolis2346 +1 yıl Demek ki kız değil işte anlasana 🤣 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Uyumak 1 0 Yorumla
WhereİsMyMindddd Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Opium çok iyi 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. Uyumak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Tek başıma isem o an müzik dinler araştırma yapar video izlerim
Film izlemek
Ev sinema sistemine bağlanıp bangır bangır müzik açıyorum fkdkdk
şu an attığın random gibi güldüğünü düşünüyorum 🤣
Nope, profildeki gibi gülüyorum :) randıman atarken müzik ile evde koptuğum anlar gibi aklıma :)
Yalnız yaşıyorum ve yalnız bir insanım. Hemen hemen herşeyi yalnız gerçekleştiriyorum. Denize gitmek , alışveriş sinema dışarda yemek yemek vs her şey
Hafta sonuysa atimi kesinlikle cikarir ormanda 4 nala giderim.. Hafta iciyse kitap okumak veya piano calmak olabilir.
Kitap okumak ve yemek yapmak en cok bunlarla ugrasirim.
Yanliz degilkende cenemi tutabilene ask olsun
Uzun zamandır yanlızım.
Bazen motorla yollarda ,. Bazen ise deniz kenarında jagermeister eşliğinde içiyorum.
Güzel bir film/belgesel açmayı veya moduma göre bir tür seçip, kitap okumayı seviyorum
Müzik dinlemeyi seviyorum deli gibi hareket ediyorum
Yalnızım zaten sürekli yaptığım şey boş boş takılma hayatta boş zaten boşuna yaşıyoruz hepimiz
Proje yapmak, çizim yapmak, araştırma yapmak, spor yapmak falan
Ne çok zaman olmuş yanlız kalmamışım unutmuşum ne yaptığımı
Şiir yazmak, resim çizmek, kitap okumak en sevdiğim hobilerimdir. 😊
Kendinizi sevin, bu da onu gösterir, tebrik ederim.
Şarkı dinlemek, video izlemek vs
Eskiden kitap derdim. Artık telefonda takılmak maalesef
Evet hepimizi maalesef
Kitap okumayı severim
İçmek 🥳
Ukulele ile cover yapmak
Bende aynı dediğin gibi 🙂
Kedimle film izlemek 😄
Telefonla oynamak kitap okumak.
Anime izlemek 👉👈
Ben evde boxerla gezmeyi seviyorum
Zaten yalnız yaşıyorum
KS müzik temiz havada yürüyüş film
Saçma sapan dans etmek
Yüksek sesle müzik dinlemek
Evde son ses müzik açmak
Temizlik, utu , bulasik camasir yemek :))
Deli deli evde dolanmak
Film izlemek
Tarkan ve mustafa sandal dans figürleri :D
Kendimle güzel vakit geçiririm.
Ağlamak puhahahha
spor yaparım
En rahat halimle takilmak
Uyumak ve kitap okumak
Derin uyumak
uyuma
Uyumak
Şarkı söylemek