10 ayBnc yalnızlığına odaklanma. Ya da “yalnızım” diye moralini bozma. Yalnız da çok şey yapılabilir. Aslında bakarsan, iki kişiyle yapılan her şey yalnız da pek tabi yapılabilir. Normalde hiç yapmadığın bir şey yapmaya cesaret edebilirsin. Belki rast gele bir sinemaya gidip rast gele bir şey seçip izleyebilirsin. Aynı şekilde tiyatro oyunu. Aynı şekilde bir akşam yemeği, benden de tatlı ısmarlayabilirsin kendine, ben tatlı çok severim 😌
Demem o ki, kaç yaşına girdin bilmiyorum ama tek başına da mutlu olunabileceğini öğrendiğin bir yaş olsun. Sağlıklı seneler 🤍
01 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
10 ayDoğum günün kutlu olsun illa gezmene gerek yok bence evde tek başınada keyif yapabilirsin en sevdiğin en yemeği en sevdiğin tatlıyı yaparak veya birşeyler oynayıp izleyerek ben olsam öyle yapardım karşınada klima vantilatör bir şey alabilirsin ama yalnızlığınla ve kendinle barışık olman bence çok güzel bir şey ve çok üst bi seviye bunun tadını çıkar çünkü bunu yapmak çok zor bir şey eğer illa dışarı çıkmak istiyorsanda alkol kullanıyorsan kokteyl denemeye gidebilirsin veya güzel bir yerde bir şarap içebilirsin veya en sevdiğin şeyleri yapmaya odaklan
00 Yorumla
Doğum günün kutlu olsun 🎉
Adalara gidebiliesin heybeli ada olabilir veya uzun boğaz turu yapabilirsin. (Tur derken Eminönünden Rumelikavağına veya Üsküdardan Anadolu kavağına gidebilirsin) bu sıcaklarda en mantıklı aktivite bu olabilir.
Çamlıca tepesinden manzara eşliğinde bir kahve iyi olabilir.01 Yorumla
10 ayGeçmiş doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu yaşlara inşallah 🤲 naptın bilmiyorum ama çıkıp gezmek birşeyler yiyip göl başında veya deniz kenarında uzanıp gökyüzünü seyretmek ve güzel hayaller kurmak ve isteklerinin olması için Allah'a dua tmek
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Doğum günün kutlu olsun tatlım! 🥳 Bak bugün senin günün, keyfini çıkar. İstanbul’da yapılacak tonlarca şey var! Kendini şımart, mesela güzel bir kahvaltıyla güne başla. Sonrasında Karaköy’e gidip birkaç sergi gezebilirsin, İstanbul Modern şahane. Akşama doğru Galataport’a in, deniz kıyısında yürüyüş yap, gün batımını izle. Sonrasında da küçücük de olsa kendine bir pasta al, mumlarla dilek tutmayı unutma! 🎂💫 Kendinle zaman geçirmek çok kıymetli, doğum gününde de değer katmış olursun. ❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Ben yerinde olsaydım, önce güzellik salonuna gider saçıma bir el attırırım, sonra manikür ve pedikür yaptırırım; ardından da masaj salonuna geçer, özellikle saç kısmına su ile yapılan masajı tercih ederim. Akşama kadar lokum gibi olurum.😂 Üstüne de en sevdiğin yemeği yersin, oh mis…
10 Yorumla
10 ayAtla bir vapura bir tane simit al martılarla kutla
Sonrada karşıya gec ve Galata kulesine git
Terastan istanbulu seyret.
Dönüşte üsküdara gec ordanda sahilden yürüyerek kız kulesine doğru gecip günü tamamla
Bu arada doğum günün kutlu olsun✨🎂02 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederimmm
- 10 ay
Rica ederim✨
Benim doğum günümüde bir kaç kişi dışında kimse kutlamadı hahhaaa ama hiç takılmadım
Gizli Üye(36-45)10 ayBen kendime kart postal almıştım. bir kaç kitap. ve hafta sonu kız arkadaşımda kalcam diyerek otelde kaldım . Ve kiraladigim bir adamı kendime hediye ettim bir gününü sonraki gün kız arkadaşımda kalıp pazar akşamı eve döndüm. Böyle bir doğum günü kutlamistim
01 Yorumla- 10 ay
mahsun j iş başında ajskdad
Biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun iyi ki varsın nice yaşlara. Tek başına gezebilirsin başka arkadaşlarınla konuşabilirsin demicem hiç bence aileni ara birlikte kutlayin zaman geçirin kimsenin olmadığı zamanlar aile olur ve aile ilişkileriniz nasıl bilmiyorum eğer pek iyi değilse de kendini harika bir sofra ile ödüllendirebilirsin
11 Yorumla
Eğer birisiyle sohbet etmeye ihtiyacın olursa, yanlış anlamda söylemiyorum. Ben burdayım istediğin zaman yazabilirsin yanlız hissetmene gerek yok bu arada doğum günün kutlu olsun
06 Yorumla
Soran10 ayÇok teşekkür ederim
Soran10 ayKaç yaşındasın
Soran10 ayÇok küçükmüşsün
10 ayDoğum günün kutlu olsun. Üsküdar, Beşiktaş veya Balat falan yapabilirsin. Belki Adalar falan da olabilir. Tek başına çok eğlenceli olur mu bilemem ama doğum gününden bahsetmeyip bir arkadaşını davet et bence daha çok keyif alman için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDoğum günün kutlu olsun gerçekten üzücü bir durum özel gününde sevdiklerinin yanında olmaması bu sıcak havada gezmek zor olur akşam deniz kenarı bir yere gidebilirsin balkona masa kurup orada kendi doğum gününü kendin kutlayabilirsin
02 Yorumla
10 ayOrta boy yaş pasta al mumda al bir dilek tut ve üfle söndür pastanı afiyetle ye 🙂
Doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun04 Yorumla
Soran10 ayTeşekkürler
- 10 ay
Sen yalnız değilsin ruhun seninle be hep yanında olacak
- 10 ay
Rica ederim
10 aydoğum günün kutlu olsun mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllarrr 🌸 istediğini yiyip içip yorulana kadar çooook güzel bir alışveriş yap
010 Yorumla
Soran10 ayÇok teşekkür ederimmm ah para lazım:)
- 10 ay
rica ederim çalışıyorsan birazcık harcanabilir belki 🤭
- 10 ay
?
- 10 ay
herkese yazmışsın yarma ya
- 10 ay
hönkürtme
En son doğum günümü suadiye'de sahilde yürüyüş yaparken gelen bir mesajla öğrendim 😊
Bence kutlamadan çok daha iyiydi kafamı dinledim güzeldi yani00 YorumlaKendine güzel bir masa kurup balkon keyfi... atıştırmalıklar küçük bir pasta ve içecek. Miss. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara 🌸
02 Yorumla
Soran10 ayÇok teşekkürler
10 ayDoğum gününüz kutlu olsun efendim
Dışarı çıkın gezin, yiyin, için hayatınızı yaşayın. Boşverin herkesi.
00 Yorumla
10 aysıcaklara dikkat et nem oranı çok yüksekmiş yeni yaşınız size yenilikler getirsin
01 Yorumla
Ne hikmetse çoğunun bugün doğumgünü hep ve herzaman yalnız kutlamakta, her neyse doğum gününü kutlar ve güzel bir gün geçirmen dileyle.
00 Yorumla
10 ayÖncelikle doğum günün kutlu olsun 🎂 çık gez dolaş ve kendine hediye almayıda unutma 🎊🎁
03 Yorumla
Soran10 ayÇok teşekkür ederim 🌸🌸
- 10 ay
Rica ederim.
10 ayBen olsam ya moda sahili ya Üsküdar da alırım birami defterimi denize karşı kendime güzel bir not yazardım yeni yaşımda hissetiklerimle birlikte
01 YorumlaMutlu yıllar mutlu yıllar iyi ki doğdun iyi ki varsın nice mutlu senelere
01 Yorumla
Hayır ama tek kutlama
Cumartesi günü kutlayalım mi beraber ciddiyim bu konuda şaka değil02 Yorumla
Soran10 ayNe alaka:)
10 ayGüzel bir vapur turu yap. Sonra çık Beyoğlu’na, güzel bir yemek, yanına 2 kadeh rakı, günün sonunda da minik bir pasta oldu bitti. :) Mutlu yılların olsundu 🙏🏻
03 Yorumla
Soran10 ayBeyopşuna giderim de ben alkol kullanmıyorum.
- 10 ay
Alkol almak zorunda değilsin. :)
Soran10 ayPeki
10 ayBende yalnız kutlayacagım muhtemelen çok kötü bisey 😔
11 Yorumla- 10 ay
doğum günün kutlu olsun, nice güzel senelere :)
Mezara bile yalnız giriyoruz. Film izle, pastanı ye.
00 YorumlaPierre lotiye gitseydin keşke. Mutlu yıllar dilerim
00 Yorumla
10 ayYeni yaşını kutlarım, umarım kalan ömrün geçmiş ömründen daha hayırlı olur. vatana millete faydalı bir insan olarak yaşamanı dilerim... Uyanık herşeyin farkında akıllı ve sorgulamayı bilen bir insan olmanı dilerim.
01 Yorumla
Soran10 ayÇok teşekkür ederiö
10 ayGeç görüyorum ama doğum günün yine de kutlu olsun umarım iyi geçmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBende yıllardır kutlamam. Kimsede hatırlamaz bilmez. Son zamanlarda bir kaç kisininkini kutlayinca baktım benimkinide kutladılar. Yani sen iyiysen herkes iyi.
00 Yorumla
10 ayBir çay demle iç abur cubur al yığ önüne aç filmini izle
00 YorumlaSultanbeylideyim ben eger istersen beraber kutlayabiliriz cumartesi amasya ya geri dönecegim
00 Yorumla
10 ayDoğum günün kutlu olsun kız kulesini tercih etmenizi tavsiye ederim Tam Mevsimi zaten
00 Yorumla
10 ayDoğum günün kutlu olsun bence akşam üzeri sahile git
00 Yorumla
10 ayMutlu yıllar 🌸 bi boğaz turu güzel gider diyeceğim de hava çok sıcak akşam güzel olabilir
02 Yorumla- 10 ay
Snne
10 ayBalat fener bölgesi değişik bir alternatif olabilir. Beykoz Kuzguncuk boğaz hattı olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayGel büyükadaya gidelim rakı balık yapar kutlama yaparız kardeşim
04 Yorumla
Soran10 ayO sırada benim muhafazakar oluşum
Cevap sahibi10 ayÖzür dilerim, o halde büyükadaya gidip elektrikli faytonla en tepeye gidelim dönüşte yürüyelim yolda erik toplarız ağaçlardan 🥰
Soran10 ay:)))
Cevap sahibi10 ayBilmiyordum gerçekten kusura bakma
10 ayHiç bir şey yapma bence kendinle mutlu ol yeter bu arada iyimi doğdun prenses nice mutlu yıllara bende yalnızım doğum günümde yalnızdım üzümle
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayFatih'e Eminönü meydanına gidip gezebilirsiniz ve ayrıca doğum gününüz kutlu olsun.
00 Yorumla
10 ayDöner söyle eve
En sevdiğin şarkıyı aç dans et evin içinde
Kendine pasta al ya da en sevdiğin dondurmadan02 Yorumla
Soran10 ayHahah
10 ayYaaa kiyamam İstanbul'da olsan gelirdim kutlamaya 🥲
02 Yorumla
Soran10 ayİstanbuldayım ben
- 10 ay
Ya neresi
Ben hiç kutlamam Kendi doğum günümu dile bile getirmem ve kimseninkinide kutlamam böyle yetiştrildim ne bileyim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayNeden bilmiyorum ama üzüldüm bu yazıya. Hem kadınsın ve tek başına iş hayatındasın hemde teksin.. İnşallah karşına iyi bi erkek çıkar evlenirsin sende rahatlarsın huzur bulursun 🤍🤍🌸
05 Yorumla
Soran10 ayTeşekkürler daha okuyorum ben :)
Cevap sahibi10 ayEderim 🌿
Cevap sahibi10 ayNeden?
Nice mutlu yıllara, kimseye ihtiyaç duymadan yaşadığın günlerin olsun iyi ki varsın sevgiyle kal
02 Yorumla
Bende Cok Yanlız Kutladim Alışıyor Yanliz İnsan Bir Süre Sonra
00 Yorumla
10 ayben doğum günü kutlamıyorum kutluyan kitle fanlarım var pasta alan :)
00 Yorumla
10 ayEski yaşını şutlar yeni yaşını kutlarım mutlu yıllar
00 YorumlaDoğum günün kutlu olsun
11 Yorumla
İyiki doğdun iyi ki varsın
02 Yorumla
10 ayDoğum günün kutlu olsun
01 Yorumla
10 ayKöpek arıyon kendine yani anlasildı bebegim
014 Yorumla
Soran10 ayNe alaka tövbe yarabbim ya
Soran10 ayBebeğim vs düzgün konuş
- 10 ay
Köpek arıyon kendine sen sana itaat edicek her dediğini yapıcak yalakalığı sevmem ben sen naparsan yap banane
- 10 ay
Sen köpek olduğun sorun yok 😆
- 10 ay
Ya ben köpeğin önde gideniyim zaten de konu o değil bu kız kendine köle arıyor ve gizliyor dürüst değil
- 10 ay
Ne alaka kız sadece öneri istemiş nereleri gezebilirim diye hem doğum günü olduğu için izinde almış yani bundan sanane
- 10 ay
Alakası yok sende ona yaranmaya çalisiyon burada ozelden anlastiniz beraber haraket ediyonuz
- 10 ay
Kadın dayanışması bu canım sen ne anlarsın ayrıca konuşmuyorum bile muhatabım değil
- 10 ay
ee noldu yani şimdi
Soran10 ayAbi psikolog olacağım ileride ve anladığım kadarıyla sen çok film izliyorsun
- 10 ay
Kayip balik nemo yu izlerim sadece ve şimşek mqcuenn i insallah olursun psikolag çileklisüt denen kızda yalakalık hastaliğı var tedavi şart
- 10 ay
Yani bak şöyle anlatayım sana 4 tane tahtayı alıp bahçeye atsan insanlar onu görse der ki bahçede tahta var ve önemsemez ama o 4 tane tahtayı alıp kümes yapsan insanlar der ki Bahçede bir kümes var O halde Tavuk da olmalı ama tavuk yoksa insanlar şüphelenir garipser Çünkü kümes var
- 10 ay
Kümes tavuk diyiyor ya sana şart tedavi aman neyse kime anlatmaya çalışıyorsam kimse yalakalık falan yaptığım yok
- 10 ay
Sen dedigimi anlayamazsinki benim okuma hiç
10 ayDoğum gününüz kutlu olsun
02 Yorumla
Soran10 ayTeşekkürler
- 10 ay
Rica ederim günaydın cansın
10 ayBin vapura İstanbulu tavaf et
02 Yorumla
Soran10 ayÖyle yapıcam sanırım
- 10 ay
Aynen
10 ayEvde ac filmini cerrezini kolani al keyfini çıkar
00 YorumlaDoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
00 Yorumla
10 ayDoğum gününüz kutlu ve mutlu olsun.
00 Yorumla
10 ayDoğum günün kutlu olsun
00 Yorumla
10 aySahile git bir kek al otur ye
00 YorumlaDoğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere 💕
00 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 352 cevap paylaştı.
10 ayBen de öyleyim o yüzden kutlamıyorum
01 Yorumla Gezme otur evde film keyfi yap.
00 YorumlaBenim de doğum günüm. Doğum günün kutlu olsun
00 Yorumla
10 aySend ebenim gibisin bende öyle tek kutladiim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayİstanbulun neresindesin tam olarak
00 YorumlaKıyamam sana
01 Yorumla
Soran10 ay:(
- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?