Kişilik & Karakter Doğum günümde tek başıma ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tek başıma kafese kutlasam utanıyorum sizce insanlar nasıl karşılar Güncellemeler+1 yıl Kafede* Doğum günümde tek başıma ne yapabilirim? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun.. film izleyebilirsin 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Lahmacuncuya gidip lahmacun yiyerek kutla doğum gününü 0 0 Yorumla
öylesinebirişteamk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kutla birisi düğün gibi tek başına kutlamıştı hiç bir şey olmadı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahshshshs tam benlik hareket Yorumla
mutluyumişte Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İnsanları umursama, nasıl mutluysan onu yap. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🥰💐💐💐 Yorumla mutluyumişte +1 yıl 🌸🩷 Yorumla
RockyBalboa123 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kendine bir hayat bul 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Ne zaman doğum günün 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yarın Yorumla Jn_kaan +1 yıl Kaç yaşında oluyorsun seni tanısam o cafede olurdum Yorumla Soran +1 yıl boş ver ya alıştım Yorumla Jn_kaan +1 yıl Kimse tek olmamalı o gününde Yorumla
AdamGibiAdam1993 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Takıl kafana göre. Kimse kimseyi sallamıyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Doğum günün kutlu olsun.. film izleyebilirsin
Lahmacuncuya gidip lahmacun yiyerek kutla doğum gününü
Kutla birisi düğün gibi tek başına kutlamıştı hiç bir şey olmadı
Hahahshshshs tam benlik hareket
İnsanları umursama, nasıl mutluysan onu yap.
🥰💐💐💐
🌸🩷
Kutla kızz pastanı da üflee
Bol bir sey neden kutluyorsun
Kendine bir hayat bul
Nasıl yani
Ne zaman doğum günün
Yarın
Kaç yaşında oluyorsun seni tanısam o cafede olurdum
boş ver ya alıştım
Kimse tek olmamalı o gününde
Takıl kafana göre. Kimse kimseyi sallamıyor.
Nerde nasıl yani?