Bir arkadaş var Demet Akalı'nın şarkısını açtım, kapa o şarkıyı kadından haz etmiyorum dedi.. şaka gibi 😂

Bir arkadaş var Demet Akalı'nın şarkısını açtım, kapa o şarkıyı kadından haz etmiyorum dedi.. şaka gibi 😂

Cevap
20Cevap
Mahsun Kırmızıgül'ü hiç sevmem ama "Dinle" şarkısını çok seviyorum..
Hayır ama fenerli olmama rağmen son zamanlarda fener ağlama şarkısına sardım sjsjs :D
Ay hayır. Mesela şu aptalll yeni dönem rap parçası adı altında sunulan rezillikleri asla dinlemiyorum, yanımda da dinlenmesini istemiyorum. Ne meraklı awq bizim millet havlamaya shdhdhd
Okur okumaz zaten onlar arkadan havlar larlarlar şarkısı geliyo akıla djjejdjd
Kulaklarına sokayım bazılarının 🤣🤣
Prensiptir Ahmet kaya dinleyen patronun işinde çalışmam iş arkadaşı ile görüşmem normal arkadaş olmam çıkmam evlenmem
Kazayla insan ölüyor 🤣bazen kendimi sorguluyorum şarkıya adepte olup yüzünü düşünmemeye çalışıyorum resmen beyin jimnastiği
Şarkıcı çok ağır bir suça karışmamışsa ve şarkısı güzelse dinlerim.
Şarkıya gıcık olduysam şarkıcıyada gıcık olurum şarkıcıya gıcıksam tüm şarkılarına gıcığımdır
Hayir dinleyemiyorum Kuzenim kinasina Ece Seçkini çağirtmişti (çok seviyordum onu) kadin kendini Hollyvood yildizlari gibi gosteriyordu bi afra tafralar neyse bende yaklstim ona video çekinmek istedim rica ettim yuzunu dondu gitti bunu bi kaç kez yaptim o gunden sonra tum sarkilarini sildim hiç sevmem onu
* bunu bi kaç kez yaptim bi türlü videoya çekemedim onu hep arkasini dondu ya da yuzunu çevirdi , biz yaklastikca o kaçiyordu
Yok mesela ben Aleyna tilki'den nefret ediyorum onun şarkılarını dinlemem
kapalılar ülkeden gitsin sözünden sonra yeşim salkım dinlemiyorum
Hayır dinlemem. Aslında şarkıcılara pek gıcık da olmam
İşi iyi yapıyorsa dinlerim. Mesela ibrahim tatlıses, nefret ederim ama adam işini güzel yapıyor.
Hayır dinleme mesela İbrahim Tatlıses Sıla Gülben Ergen
gıcık olduğum sanatçının sesine bile tahammül edemem isabella181919 hanım
Sesi güzelse?
fark etmez sesiyle beni kandıramaz asla
Yiğidi öldür, hakkını yeme demişler 🙄
Aha walla bende Hadise ve Demet Akalın asla dinlemem acayip gıcık oluyorum
Aleyna tilki ye gıcık oluyorum ama bazı şarkılarını dinliyorum
Niye gıcık olduğuma bağlı :D
Evet şarkısını beğenirsem dinlerim.
Haklı demet bende sevmem
Hayır hayatta dinlemem 😄
Şarkı güzelse dinlerim
Beğenirsem dinlerim amaç şarkı dinlemek sonuçta
Alizade denilenin neyini severler anlamış değilim
Bazen aklıma geliyor dinliyorum ama sık dinlemem
Gerçi ne varsa eskilerde var
Ay yok benlik degil.
Kapaa onuu lagneeet kapaaaa sjjsjs
Gıcık kapıyorsam ben de dinlemem.
Hayır asla dinlemem
Güzelse olabilr
Dinlemem
Dinlemem
Evet dinliyorum 😅
Dinlemem
Hayır asla
Hayır çok zor
Dinliyorum bazen
Kişiyi sevmiyorsam dinlemem
Evet
Hayır
Hayır
Şarkı pek dinlemem
Dinlerim
Dinlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla kanka, birini sevmemek başka, şarkılarını dinlemek başka bence. 😊 Sonuçta şarkıyı söylüyor diye hayatına ortak olmuyorsun ki! Müziği güzelse dinlenir. Hele böyle yaza yakışan hareketli bir şarkıysa tadından yenmez. Arkadaşına anlayış göster ama, herkesin keyfi bir başka sonuçta. 🎶🤷♀️