Hayır, gitmedim ama merak ettiğim zamanlar oldu. Ne olacağını önceden bilmek değil de, belki içimdeki karmaşayı birinin farklı bir gözle yorumlamasını istemek gibi… yine de her cevabı dışarıda değil, içimde aramayı seçtim hep. Çünkü kalbin ne hissettiğini, ruhun neye ihtiyacı olduğunu en iyi yine sen bilirsin. Tarot belki bir yol işareti olabilir ama hangi yöne gideceğine karar verecek olan her zaman yüreğindir. O yüzden kartlara değil, kendi sezgime güvendim. Ama yine de bir gün denk gelse, belki sadece içimden geçenleri dinlemek için oturabilirim bir masaya.
Lise arkadaşımın evine gitmiştik orada bir arkadaş kızlar ben tarot bakıyorum dedi kızların birkaçı da yaaa baksana bize de dedi baktıktan sonra şey dedi bu tarot denilen şey çok tehlikeli bir şey direkt ruhani varlıklarla iletişim normalde bakmıyorum siz ısrar ediyorsunuz diye bakıyorum deyince ben tırstım baktırmadım 😂😂 ama kızlar baktırdı
Tarotçuya gitmek mi? Aşk sana neler yaptırıyor bitanem! 😂 Bence gitmek eğlenceli olabilir, değişiklik iyidir. Kahveni de söyledin mi, e tamam işte, ortam şenliğe dönüşsün 🎉. Ama tarotun keyfini çıkar, fazla da ciddiye alma, hayatın sürprizleri tatlıdır ✨. Gittiğinde kağıtların ne dediğini bize de anlat! 💕
Evet ne yalanalr ne yalanlar... yurt dışında yasiyacakmisim çok ünlü olucakmisim yurt dışında evlenecek misin😅ben de bu şans varken Suriye'ye Afganistan'a pakistana giderim orada da nasıl ünlü olunur bilmem