Bazen bazı şarkılar vardır ki, moralimiz bozuk olduğu zamanlarda bir anlık müziğini, veya kalbimizin simine dokunan, sihirli olan bazı sözlerini duyarız ve bizi alır götürür bambaşka dünyalara. İki gün önce benim de keşfettiğim bu şarkı beni bambaşka dünyalara götürdü. Dinlerken bana çok garip duygular yaşattı. İçimde kopan fırtınaları, haykırmak istediğim şeyleri bu şarkıdaki hazin müzikle ve sözlerle susturdum, bastırdım adeta. Peki sizin var mı böyle duygularınıza dokunan, size içinizde fırtınalar koparken derin bir sessizliğe sürükleyen şarkı? https://youtu.be/Ae7iePAUV14?si=Bo4dJR1Yrx6U3c1v
Var mı size dinlediğiniz zaman huzur veren, içinizi rahatlatan şarkı?
Henüz öyle bir şarkı denk gelmedi. Listemdeki şarkılar genellikle bir olayın üzerine bulduğum ve benimsediğim şarkılar. Dolayısıyla her biri farklı anlamlar barındırıyor.
Bu gün orada da cumartesi mi , sen de beni , benim kadar özledin mi? aynalardan kaçarken , özlenmeyi beklemek , ne kadar acı , ne kadar komik , ve bana ait değil mi? Feridun Düzağaç /cumartesi... özellikle şu an. Ülke dışında olan annemi ozleyen biri olarak , bu gün orada da cumartesi mi diyorum kendi kendime...
Var evet ama ben enerji ve 6 hislerimle bakıyorum bana bazen sende 3 harfli var diyen oluyor benden kaçan oluyor korkuyorlar bazen öyle tanıdıklara zevkine bakınca ama artık vergi levhamı açıp resmi olarak ticarete dökmeye düşünüyorum 🙏
Soruya pek uymayacak sanırım ama aklıma birden geldi işte. Kimse kimsenin her şeyi olamazmış. -di’li geçmişten tek yaramsın sen… FD -Beni Bırakma Video klipsiz dinlenmemeli
Bir de ben kendimce şunu farkettim. Dinlediğin müzik türü ne olursa olsun farketmiyor, tamamen senin ruh haline bağlı. Ağır bir şeyde gülüp eğlenebildiğin gibi pop müzikte şarkının bir kelimesine takılabiliyorsun. Kısaca dinlediğin şarkının melodisine mi kelimelerine mi odaklanacağına ruh halin karar veriyor 🤦🏽♂️
Bence de bazen bir şarkı insanın içini tamamen alıp başka yerlere götürebiliyor 🎧 Mesela ben Tan Taşçı’nın "Yok Başka Hayalim"ini dinleyince tam da senin hissettiğin gibi, ruhum sakinleşiyor ve soğuk Kasım akşamlarında battaniyeye sarılmak geliyor içimden. İstanbul’da yağmur yağarken cam kenarında o şarkı favorim. Kesinlikle denemelisin, huzur ve biraz içsel fırtına ikisi bir arada! 😌🌧️ Senin şarkını da listeme alıyorum, Kutlarım buradan bana yeni bir parça kazandırdığın için!