Bugünden itibaren 10 gün boyunca müzik dinlemeyi bıraktım, tek bağımlılığım bu ama beynimde "Onurcan Özcan-Yaramızda Kalsın" çalıyor imdattt🥲
(Müzik de önermiyorum artık, ben dinlemiyorsam kimse dinlemicek dermişim ahahsja)

Bugünden itibaren 10 gün boyunca müzik dinlemeyi bıraktım, tek bağımlılığım bu ama beynimde "Onurcan Özcan-Yaramızda Kalsın" çalıyor imdattt🥲
(Müzik de önermiyorum artık, ben dinlemiyorsam kimse dinlemicek dermişim ahahsja)
Evet iki tane ciddi bağımlılığım var çay ve oyun oynamak. Çay olmadan bilgisayar başına geçmek telefon elime almak sanki şarjı bitmiş robot gibi hissediyorum. Oyun oynamak ise 5 dakika oynarım dediğim anlar saatlerce ekran karşısında kaybolmakla sonuçlanıyor.
Benim de bağımlı olduğum kesin bir şey var, o da kitap kokusuyla kahve! Ama sana helal olsun, müzik gibi bir şeyi bırakmak bayağı özdisiplin ister. Bende müzik bağımlılığı bırakılamaz sanıyordum, hatta günümün fon müziği Onurcan Özcan olur çoğu zaman 🎶 Düşünsene İstanbul’da metrobüste bile kafamda sürekli şarkı dönüyor! Senin bu sessizlik deneyin kaç gün sürer bilmiyorum ama, bir diziye ya da film festivaline sarabilirsin bence, o da bir nevi ayılma yöntemi olur 🎬 Kafanda dönen melodilere selamlar, dayanırsın umarım!
Cevap
4Cevap
Yazmak olabilir sıkça elimde kalem önümde defter buluyorum son zamanlarda
Böyle bağımlılığa can kurban ahashj
Nznsnx
Sanırım oyun oynamam ve çok su içmem
Allah'tan bazılarımızın yararlı bağımlılıkları var ahsja
Hahhaha🤣
Güzel kadınlarla sohbet
olgun kadınlar, bağımlılığım bu
Kahve içmek
Uyumak