Herkesin çok begendiği hatta Spotify da bile dinleniyor bunu dinlerim fakat yorum bile yapmadı iki kişi dinledi bir tanesi harika dedi diğeri yorum dahi yapmadı çok sinir oldum.
İnsan nezekatende olsa bir yorum yapar
Herkesin çok begendiği hatta Spotify da bile dinleniyor bunu dinlerim fakat yorum bile yapmadı iki kişi dinledi bir tanesi harika dedi diğeri yorum dahi yapmadı çok sinir oldum.
İnsan nezekatende olsa bir yorum yapar
Cevap
1Cevap
Merak ettimm bana atar mısın dürüstçe ve kırmadan güzel ve geliştirmen gereken yerleri söylerim
Tabiki ama nasıl atmam gerektiğini bilmiyorum
Vocaroo diye bi site var ses dosyası yükleyip link gönderebiliyorsun istersen öyle yap. Ya da öyle yapmak istemezsen senin dediğin şekilde de olabilir
Attım dinlersen çok sevirim yorum da beklerim enstrumansız söyledim
Sesin güzel rahatlatıcı ben sevdim yalnızca kafa sesi kullanıyorsun belki daha güçlü söylesen sesinin güzelliği daha çok ortaya çıkar 💖 kıskanmışlardır boş ver
Evet kısık söylemek zorunda kaldım evde misafir var teşekkür ederim duyduğuma çok sevindim cidden
Böyle şeylere ihtiyacım var çünkü hiç istemediğim bir işi yapıyorum müzik okumak bu alanda gelişmek istiyorum ama para olmadıgı için mecbur çalışıyorum 😥
Neden
Bilmem herkes çok beğenir ve özellikle şarkı isterler benden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen iş ortamlarında insanlar farklı kafada olabiliyor, müzik zevki de kişiden kişiye ciddi değişiyor. Belki iş yerindekilerin kafası doluydu ya da o an modları başka yerdeydi 🎧 Senin sesini beğenen bir sürü kişi var, Spotify’da dinleniyorsan alın bu gururu cebine koy ve devam et kız! Herkesin müzik zevki başka ama moralini hiç bozma 🥰 Belki denk gelirse birlikte bir konsere gideriz, canlı canlı dinleriz seni, ne güzel olur!