Ferhat Göçer’in şarkısında da dediği gibi “Unutmuş Çoktan”?

Az önce YouTube’da karşıma Ferhat Göçer’in “Unutmuş Çoktan” şarkısı çıktı, şarkıyı açtım, daha şarkının müziği başlar başlamaz içim acıdı cız etti. Şarkının müziği başlar başlamaz insanı alıp götürüyor. Oradaki sözler insanı çok derin düşündürüyor. Ve bu şarkıyı dinlerken bir kadının her şeyi silip, hiç yokmuş sayıp hayatına devam edeceğini bir kez daha anladım. Hani şarkıda da diyor ya, “Duydum ellere yarmış, yerini yeller almış, bense kendimi salmış yüreğini yaralar sarmış en acısı da beni hatırlamamış, unutmuş çoktan” Şarkıda da anlatıyor zaten, kadın evlenmiş iki çocuğu var, beni unutmuş, hayatına devam etmiş ama ben kendimi salmışım. O yüzden sizi seven kadınları çok geç olmadan, elinizdekini kaybetmeden kıymetini bilin. Biz kadınlara nasılsa yanımda, sen kafanda kuruyorsun, abartıyorsun gibi sözler söyleyip, duygularını, hislerini görmezden gelip hafife almayın. İş işten geçmeden onun değerini bilin, onun sevgisine değer verin, onun sevgisine layık olmayı bilin. Çünkü bir kadın giderse asla geri dönmez, sen hiç yokmuşsun gibi hayatına devam eder ve hatta yeniden mutlu da olabilir.