Şu an ayrıldığınız sevgilinize ne söylemek isterdiniz? Ona olan duygularınızı nasıl ifade edersiniz? Bu bir şarkıyla olabilir, şarkıdaki sözlerle olabilir, uğurlama mesajı olabilir. Mesela seni bu sözlerle kalbimden uğurluyorum, bu şarkıyı sensiz çok dinledim, haberin olmadı ama ben bunu senin için dinledim ve ağladım gibi. Umarım demek istediğimi anlatabildim ☺️
Şu an sevgilinize söylemek isteyip söyleyemeyeceğiniz bir şey söyleyin?
Sadece şu kadar söylüyorum yaşım 38 Hayatımda hiç kimse olmadı yani sevgili anlamında olmasın da zaten çok önemli değil günümüzün ilişkileri ne kadar çarpık olduğu da ortada bazen kendime bu yüzden şükrediyorum Evet Eskiden üzülüyordum Niye kimse yok kimse yok ama şimdi diyorum ki yok çünkü Etrafta çok görüyorum o yüzden söyleyecek de bir sözüm yok 😊
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Birini sevip nankörlük, ihanet, aşk acısı yaşamaktansa sevmemek, yalnız olmak çok daha iyi
Gece oldu. yine baş baş başa kaldık. ben yine seni özlüyorum. bende o kadar eskidi ki bu seni özlemeler bazen neyi özlediğimi unutarak özlüyorum. bazen yanımdasın sanıyorum. bazen doğum tarihimi soruyorlar seninkini veriyorum. bazen seni arayacak oluyorum, elim telefonuma gidiyor, sesimi sana hatırlatmaktansa, sesini özlemeyi tercih ediyorum. bazen bu dünyada gerçekten sevebilen kaldı mı diyorlar daha adını verebilmiş değilim.
1
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Ama çok dokunaklı, çok özel 😔 Ne kadar güzel duygular bunlar?
gözlerimi kapasam senin için bir mısra tasarlasam bir renk düşünsem başımı senin dizine koyduğumu uyuduğumu düşünsem çocuğunmuşum gibi saçlarımı okşadığını kocanmışım gibi yakama çiçek taktığını bir yağmur şehrin bütün seslerini öldürse sen ve ben günün yirmi dört saatini öldürsek boğazlasak ellerin göğsüme girse avuçlayıp kalbimi koparsa sımsıcak ben senin kanına girsem kalbine kurulup otursam
“Kocammışım gibi” sözünü okuduğumda kalbim cız etti. Ben de sevgilimi kocammış gibi görüyordum. O yüzden bana çok dokundu. Sanki benim eşim gibi görüyordum onu. O yüzden çok dokundu o söz
Bana ihanet ettiği için ayrıldık. Bir de son yazdığın şiirde “saçlarımı okşasan” sözü çok dokundu. O başını dizlerime koyardı, ben onun başını okşardım. Sürekli bacaklarımı okşardı. Ben aşırı derecede çok gıdıklanırdım, huylanırdım ama o seviyor diye dayanıyordum buna. Bir de o aklıma geldi 😔
Estağfurullah, özür dileyecek bir şey yok. Siz benim açtığım konuya anlamlı bir şeyler yazdınız, benim çok hoşuma gitti. Zaten ben unutmadım ki. Unutmadığım için bu konuyu açtım zaten
Seni çok seviyorum ve çok özlüyorum ama kıskandığım için sürekli böyle aşırı sinirliuim ve sana zarar vermeyi düşünüyorum Beni kıskanna ve kuyumu kazmaya çalışan insnalrın laflarına inandığına değdi mi
Diyeceğim birsey yok bilmesi gereken herseyi biliyor ve hic bir faydası olmadı ozledim sana aşığım seviyorum istiyorum gitme gurur falan kalmadı zaten artik sustum onu rahatsız etmeyi bıraktım:(((
Böyle bir şey ilk defa duyuyorum canım. İkiniz de kendinizce haklısınız galiba. Sanırım ikiniz de kırıldınız. Ne kadar üzücü bir şey. Canımsın, umarım unutursun.
Bazen bazı aşklar unutulmaz olabiliyor. Onun yarası derin izler bırakabiliyor. Şu an ben de iyi değilim. Psikolojik olarak çok yıprandım. İlk defa böyle olduğumu fark ediyorum. Bazen unuttuğum, her şey geçti diyorum, bazen de buhrana düşüyorum, bu keder hiç gitmeyecek sanıyorum
Aynen bende geçmiyor bir türlü geçsin istiyorum muyum onuda bilmiyorum sanki acisi bile tatlı tek bildiğim özledigim canim yanıyor ama dönüş yok umarım sen birleşirsin veya unutursun mutlu olursun artık ne kadar mutlu olabilirsen
O kadar doğru söylüyorsun ki. Acısı bile çok tatlı. İnsan sanki geçmesini istemiyor gibi. Umarım ya unuturuz, ya da barışırız. Ama sanırım unutmak en iyisi, zaten sonu yok
Gizemcim, şarkılar böyle zamanlarda baya iyi geliyor bence de. Ben olsam "Mor ve Ötesi - Cambaz"ı koyardım: “Kırıldı tüm tahtalar, düştüm yere kalkmadım, sen de gelme üstüme.” En çok bunu derdim sanırım. Gerçekten bazı vedalar insanın içinde sızı gibi kalıyor ama sanatla, müzikle içini dökünce biraz ferahlıyor ya. Böyle zamanları atlatmak için, bol bol hamra ve kitap da iyi geliyor. Kalp kırıklığına sanatsal terapi! 🎶💔
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet, bazı vedalar insanın içinde sızı gibi kalıyor. Ona söylemek isteyip söyleyemediğin, gururuna yedirmediğin için söyleyemeyeceğin o kadar çok şey oluyor ki. Hele söylersem söylediğimi, ne demek istediğimi, duygularımı anlar mı? Diye düşünmeden edemiyorsun
Artık beni başkalarına doğrudan ya da dolaylı olarak sormayı bırak. İstedik, yaşadık, zorlandık, acı çektik, hayatımız altüst oldu ve bitti. İkimiz de iyiydik ikimiz de kötüydük. Neden diye sorma, anlayacak kadar zekisin. Keşke Jim Carey sil baştan gibi yapabilseydik. Kendi içimde ve kendim için seni affetmeye ihtiyacım var. Senden özür diliyorum. Her şey gönlünce olsun. Hoşçakal.
Şarkı ise Adele - Love In The Dark olabilir
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ama müthiş yazmışsınız bence. Elbette her iki tarafta da hatalar oluyor. Ama olmadığını görünce, bitirdikten sonra tekrar başlamak isteme o yaşadığın aşka saygısızlık olur, o duygulara yazık olur. Olduğu yerde kalması, hatırlandığında güzel hatırlanması daha iyi değil mi? Bu yüzden size katılıyorum
Öncelikle teşekkür ediyorum. Evet insanız nihayetinde ve bir ilişki ya da genel anlamda her zaman hakkı ve hatasız olamayız. Yanlışlarımız ve hatalarımızı kabul etmek, hele ki karlıdaki insanı düşman gibi görmemek, “demek ki yaşanması gerekiyormuş” diyip takılmadan, onun da bir insan olduğunu unutmadan gidebilmemiz ve sayfayı çevirebilmemiz gerekiyor. Niye biliyor musunuz? Hayat devam ediyor ve geçmişe takılarak devam eden hayattan geri kalmak istemiyorum. Yaşamayı, gülmeyi seviyorum. La vita a bella…
Yaaaa ben birkaç gün önce bu şarkıyı defalarca dinleyip yere yatarak hüngür hüngür ağladım. Bana onunla ilgili hatıraları gözümde canlandırdı. Anlamadım nasıl biter diye. Benim için çok değerli bir şarkı 🎵
Sevgilim yok ve söyleyecek herhangi bir sözüm bulunmuyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bugün tanışma yıldönümümüz. Lütfen şu inadını kır ve geri dön. Bak 1 yıl oldu seni hala unutamadım. Her ne kadar sen beni unutsanda. Sana bir ihanetim olmadı hiçbir zaman. Statü yüzünden insan bırakılır mı? Mutluluğumuzu elimizden alma