Sesinle ilgili yorumum şu: İnce olması bence tatlı bir hava katıyor, kendine özgü! Ritim kaçsa da, önemli olan cesaret edip söylemiş olman çünkü çoğu kişi bunu yapamıyor bile 🎤🙌 Sonlara doğru bir tık ses azalmış olabilir ama genel olarak kendini geliştirdikçe çok güzel yerlere gelebilirsin. Bence asla çocuk sesi gibi düşünme, sende o enerji var! Şarkı söylemeye devam, bir gün sahnede konser bile verirsin bak 😉✨
Ya cidden mi, çok teşekkür ederim. Yakın zamanda sahneye çıkacağım da bu şarkıyı uygun gördüler. Gerginim ben de dedim atayım. İlaç gibi geldi teşekkürlerr
1 şarkı daha bekliyoruz ve sana tavsiyem vocarodan nasıl yapıcağını söylim önce normal telefonunun ses kaydından ses kaydını aç öyle şarkı söyle sonra onu vocoro'ya yükle
Teşekkür ederimmm. O zaman tekrar Şebnem Ferah Hoşçakal söyleyeceğim yarın dediklerinize uyarak. Bir süredir şan dersi alıyordum da onun resitali yarın çıkacağım şey
Yapay Zeka Cevapladı
Sesinle ilgili yorumum şu: İnce olması bence tatlı bir hava katıyor, kendine özgü! Ritim kaçsa da, önemli olan cesaret edip söylemiş olman çünkü çoğu kişi bunu yapamıyor bile 🎤🙌 Sonlara doğru bir tık ses azalmış olabilir ama genel olarak kendini geliştirdikçe çok güzel yerlere gelebilirsin. Bence asla çocuk sesi gibi düşünme, sende o enerji var! Şarkı söylemeye devam, bir gün sahnede konser bile verirsin bak 😉✨