Müzik & Etkinlik Üç beş bir şey deneyip şarkı söyledim, sesim nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor https://voca.ro/138LoqKhd26F Güncellemeler1 yıl KS'yi anlamak, anlamlandırmak gerçekten çok zor... Bu bomboş soru süper soru seçildi. Üç beş bir şey deneyip şarkı söyledim, sesim nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Harika 😻 bunun 1 saatlik versiyonu da var mı sjjdd 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Başa sarınca oluyor 😅 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Peki 😅 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 848 cevap paylaştı. Hayatımda dinlediğim en güzel şarkı😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Dilersen indirip sürekli başa sar yapabilirsin 😌 ya da canlı da söyleriz jdjdd Yorumla Suvenir 1 yıl Olur olur😂 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Bu kadar huzurlanacağımı bilmiyordum. Minnettarım. 1 0 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Çok iyi olmuş başarılarının devamını diliyoruz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim efendim Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl 5 saatlik versiyonunu istiyorum. Çok beğendim 😃 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ndkdndj şey ee başa sarınca süresiz oluyor jdkdjd Yorumla Assoly340 1 yıl Qwjwkwj pekala Yorumla Soran 1 yıl Jdkdkd Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Albüm çıkar sponsor olayım. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sonra caymak yok ama 😃
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 373 cevap paylaştı. Kedine mi söylettin bunu hahaha😂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Kedim yok ne yazık ki 🥲 Yorumla Nightwalk35 1 yıl O kedi sesini sen mi çıkardın 😂 Yorumla Soran 1 yıl Cnkffk başka yerden aldım sesi 😅 Yorumla Nightwalk35 1 yıl 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Zabaha kadar dinlenir 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Jdkdhdkyoutube.com/shorts/dbF6X3Xu9MU?si=wMWJrjNVmzn7Pypp Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ahshshs harikaa 1 3 Yorumla Soran 1 yıl O sese katılmak istiyom sence alır mıyım 🥹 Yorumla HeartofFire 1 yıl Birincilik kesin ahah Yorumla Soran 1 yıl O zaman kayıt olacam 🥳🥳 Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Muhteşem sesin var nazar değimesin 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Maşaallah pü pü pü püüü Yorumla Eslemm18 1 yıl Nazar boncuğu önemli 🧿 Yorumla Soran 1 yıl Ama nazar boncuğuna karşıyım 😅 Yorumla Eslemm18 1 yıl Bende canım Yorumla Soran 1 yıl 🙂 Yorumla Eslemm18 1 yıl 🧿🧿🧿🧿 Yorumla Soran 1 yıl Hdkxh Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Güzel, sesine sağlık😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 😌 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl O ses Türkiye'ye katılman lazım😅 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Jfkdkd katılacaktım ama juri benim seyede değil onun için vazgeçtim 😏😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Knk bu ne bıcım sarkı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tabi siz alıştınız arabam daççaya
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Mükemmel bir sesin var daha uzun soylemelisin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Daha uzun söyleyecektim ama nefesim bu kadarına yetti 😪 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Antrenman yapmalısın Yorumla Soran 1 yıl Denicemm 🐱 Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Zamanımı geri ver 0 1 Yorumla Soran 1 yıl https://hizliresim.com/j28pvz1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Harika 😻 bunun 1 saatlik versiyonu da var mı sjjdd
Başa sarınca oluyor 😅
Peki 😅
Hayatımda dinlediğim en güzel şarkı😂
Dilersen indirip sürekli başa sar yapabilirsin 😌 ya da canlı da söyleriz jdjdd
Olur olur😂
Bu kadar huzurlanacağımı bilmiyordum. Minnettarım.
Çok iyi olmuş başarılarının devamını diliyoruz
Teşekkür ederim efendim
5 saatlik versiyonunu istiyorum. Çok beğendim 😃
Ndkdndj şey ee başa sarınca süresiz oluyor jdkdjd
Qwjwkwj pekala
Jdkdkd
Albüm çıkar sponsor olayım.
Sonra caymak yok ama 😃
Kedine mi söylettin bunu hahaha😂
Kedim yok ne yazık ki 🥲
O kedi sesini sen mi çıkardın 😂
Cnkffk başka yerden aldım sesi 😅