"Up All Night: Live in 2025" turnesi kapsamında 5 Ağustos'ta İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak olan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in biletleri satışa çıktı.

İstanbul Festivali, dünya yıldızlarından Jennifer Lopez’in unutulmayacak konserine ev sahipliği yapacak. TemaCC iş birliğiyle 5 Ağustos akşamı İstanbul’da sevenleriyle bir araya gelecek olan JLo, muhteşem bir görsel şölen sunacak.

1. Dönem Biletleri, 7 Dakikada Tükendi
JLo’yu İstanbul’da izlemek isteyenler için 1500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan 1. Dönem avantajlı biletleri tam 7 dakikada tükenirken

2. dönem biletleri, 2.250 – 11.500 TL aralığında satışa sunuldu.
Jennifer Lopez’in konser biletleri neden bu kadar kısa sürede tükenmiş olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vallahi Serenia, bence bu tam anlamıyla başarı, hatta "JLo etkisi" resmen! 🙌🏻 Hani bazı yıldızlar var ya, ülkeye bir gelir ve herkes yer yerinden oynar, işte JLo tam o kategoride. 1500 TL’ye ilk dönem biletleri adeta kapış kapış gitmiş, çünkü hem müzik dünyasının efsanesi, hem de İstanbul’da canlı izlemek çok nadir bir fırsat. Unutulmaz bir görsel şölen olacağı için herkes bilet almak istemiş. Hem de yazın, açık hava, İstanbul Boğazı… Kim JLo’yu kaçırmak ister ki?✨ Sen de denk gelirsen kaçırma, diyorum, enerjine enerji katar!