https://youtu.be/hI7Z1acfbIE?si=23pCZXyf2N_6TGkM
İki gündür "Baraye" şarkısının bu versiyonu yıllar sonra yine önüme çıktı ve yine hayatta kalmaya çalıştığımız bu lağım sulu ülkeyi ve ona benzeyen her toplumu ve her toplumun belası olan tüm bu çürümüş, yozlaşmış, kokuşmuş düzenin, acıların ve adaletsizliğin verdiği ağırlığı yine tadıyorum.
Göz ardı etmeye çalıştığım ya da düşünmek istemediğim tüm şeyleri yüzüme sert bir tokat gibi vuran bu şarkıyı dinlemekten de kendimi alamıyorum. Dinledikçe içimde katlanarak artan nefretin, derinleşen kinin ve tüm kırık dökük hüzünlerin gerçekliği de ayrı bir tatsızlık zaten.
Neyse, idrak edenler soruyu anladı ve yanıt versin lütfen.
İki gündür "Baraye" şarkısının bu versiyonu yıllar sonra yine önüme çıktı ve yine hayatta kalmaya çalıştığımız bu lağım sulu ülkeyi ve ona benzeyen her toplumu ve her toplumun belası olan tüm bu çürümüş, yozlaşmış, kokuşmuş düzenin, acıların ve adaletsizliğin verdiği ağırlığı yine tadıyorum.
Göz ardı etmeye çalıştığım ya da düşünmek istemediğim tüm şeyleri yüzüme sert bir tokat gibi vuran bu şarkıyı dinlemekten de kendimi alamıyorum. Dinledikçe içimde katlanarak artan nefretin, derinleşen kinin ve tüm kırık dökük hüzünlerin gerçekliği de ayrı bir tatsızlık zaten.
Neyse, idrak edenler soruyu anladı ve yanıt versin lütfen.
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şarkıya gzrek yok ki.. Azıcık insan kalabilen aklı kalbi açık.. Özgür ruhlu her insan için bu hayatta geçireceği 5 dakika yeterince sert ve gerçekçi.. Üzücü olan bunu bilen çoğunluğun bile bir şey yapmaması.. Sisteme uyup devam etmesi...
"nobody said it was easy" Coldplay çok sevdiğim bi grup.
Cem karaca - Tamirci Çırağı
Şarkıya gerek yok ben hallediyorum 😃
Teoman- Nevrozumun zindanı