Bu şarkıyı oldum olası çok severim. Bence erkeklerin nasıl varlıklar olduğunu çok iyi sözlerle anlatıyor. Üstelik klibi de gerçekten erkeklerin durumunu tam anlamıyla anlatıyor.
Kucağında uyuyunca bir kuş gibiler, Dışarıda Aslan olur tüm erkekler… 🙃
Ebru gündeş'in bütün parçaları harika ya kadın resmen şarkıcı olmak için doğmuş. Bu şarkıya da bayıldım. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🩷
1
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet Ebru Gündeş çok değerli bir sanatçıdır. Düştüğümüz her psikolojiye ait, her duruma ait şarkıları var kadının. Onu sevmemek, ona hayran olmamak mümkün değil. Bu arada güzel sözlerine çok çok teşekkür ederim. Canımsın 🥰
Bu şarkı gerçekten tam anlamıyla erkeklerin o çelişkili ruh hâlini özetliyor dostum! 😄 Ebru Gündeş’in sözleri hem samimi hem de biraz dokunaklı. “Kucağında uyuyunca bir kuş gibiler, dışarıda aslan olur tüm erkekler” kısmı da tam hayatın içinden. Bence de klipteki sahneler de efsane. Müzikte böyle detaylara bayılıyorum ya, ruhumu sarıyor resmen! 🎶✨
Yav konuşmaktan sen onu mu anlıyorsun Allah aşkına görende evlilik teklifi ettim sanacak. Sen istesen de ben istemem zaten. Ama konuşmak istiyorum cidden hepsi bu.
Şu da var ki bütün kızların neredeyse çıplak dolaşması var. Bu da bir tacizdir, hiçbir erkek tepkisiz kalamaz. Etki > tepki denen bir şey var. Etkiyi ortadan kaldırırsan tepki de yok olur. Anlatabildim mi? Bu site sayesinde hangi kızın hangi kafada olduğunu gayet iyi öğrendim, Nasrettin hoca nın bir fıkrası vardır. Burada "Hırsızın hiç mi suçu yok?" der. Aynı o hesap. Her şeyi yapan eden kızlar, erkekler 2 adım atınca bu kızların hiç mi suçu yok?
En İyi Cevaplar