Eurovision şarkı yarışmasını izlediniz mi?
Favoriniz hangi ülkeydi?
Benim 1. Favori ülkem Norveç
2. Favori ülkem de Almanya'ydı ikisini de aşırı beğendim ve sevdim ama Avusturya'nın birinci olmasina da sevindim peki siz ne düşünüyorsunuz?
Eurovision şarkı yarışmasını izlediniz mi?
Favoriniz hangi ülkeydi?
Benim 1. Favori ülkem Norveç
2. Favori ülkem de Almanya'ydı ikisini de aşırı beğendim ve sevdim ama Avusturya'nın birinci olmasina da sevindim peki siz ne düşünüyorsunuz?
eurovisionun da tadi kalmadi yaa gercekten cok severim o ortami o televizyona her ulkenin sarkisi geldiginde ulkeyi 20snlik bi tanitim olsun sarki oncesi her yerde farkli farkli ulkelerinin bayraklari ic ice sallanmasi vs vs hani cok guzel ortam guzel yarisma ama su haksizlik olayini hep komsu ulkelerine oy vermeleri ya da birini secip herkes anlasmis gibi ayni uc bes ulkeye verip onlar digerlerinden ayrilip kendi yarismasini surdurmesi falan bunlar bozdu iste turkiyenin cikmasi da bu acidan cok iyi gercekten rezillik ve bosa zaman kaybi gercekten. Rusya ukrayna savasi ciktiginin ilk senesine bak sirf savas cikti diye ve butun avrupa ukraynayi destekledikleri icin ukraynayi kazanan yaptilar bebe mi bunlar kazandirarak sevindirmeye calisiyorlar falan bu ne boyle yani diger ulkeler gelmeseydi o zaman direkt bir dahaki seneyi bekleseydik ustelik sarkilarini dinledin mi rap ve o kadar kotuydu ki. O sene bir kac tane guzel vardi ama ispanyanin ki manyakti ben onun sarkisini ilk spotify da her hafta premium oldugu icin playliste hazirliyor orada cok hosuma gitti tam benlik sarkilar zaten oylelikle kaydetmistim daha sonra eurovision yaklasiyor falan ogrenince ve ispanyanin sarkisi bu oldugunu gorunce bi sasirdim hani dedim buysa bu kesin kazandi imkani yok yani baskalarinin kazanmasina kadinin ilk sarkisiydi onunla cikis yapti ve sanirsin kadin jennifer lopez falan o ozguven olsun sarki olsun dans falan harika bir seydi gir bak izlemediyse..
www.youtube.com/results?search_query=slomo+chanel1
ilk once normal sarki klibindekini dinle ses farki var malum biri canli performans oldugu icin arkaya koymuslar muzigi ses kalite olarakta fark ediyor daha sonra eurovision performansini izle...
Teşekkürler izledim ama ben pek beğenmedim tabi herkesin kendi fikri düşüncesi saygı duyarım
sen daha sakin slow falan seviyorsundur dimi
Diger ülkelerin şarkılarını begenmedim isvecin ki idare ederdi ama diğerleri hic güzel degildi benim iki favorim vardi Norveç ve Almanya ama ne yazık ki birinci olamadılar
onlari dinlemedim sanirim ama genel olarak adam akilli boyle guzel diyebilecegin etkileyen tekrar tekrar dinleyebilecegim sarkilar olmuyor ama bi bu ikiye de bakayim
Ben her gün her saat bu iki ülkenin şarkısını dinliyorum hic bıkmadan sıkılmadan tabi Almanca olani söyleyemiyorum sadece mırıldaniyorum
he su lelele diyen mi kdjdkjkd eh idare ederler pek benlik olmasa da...
Enteresan bir tarzin varmis :D
sana bir tane onereyim o zaman 2023 finlandiya. Sanirsam o kazanmisti zaten skdjdsk tam kopmalik sarki tekno gibi diptiz diptiz ksdjfkdsjfksd
Ben finlandiyayi pek beğenmiyorum benim tarzim değil ya bu sene Almanya ve Norveç favorimdi Almanya'nın şarkısı cok güzel hareketli evet lelelele diyen şarkının adı baller ve Türkçesi ateş ediyorum demek ritmini de ona göre yapmış
Yani hareketli seviyorsan o İspanya da hareketliydi mesela ama neyse
Dinlemedim
izledim pek begenmedim dedin ya..🙄🤦♂️
İspanya'nın sarkisini pek beğenmedim normal de İspanyayi seviyorum ama şarkı benlik değil
dinledin yani. Bu sene degil de 2022 icin demistim
2022yi dinlemedim ben bu seneyi diyorsun sandım
canim benim linkte attim ya ilk yorumumda yazdiklarimi da mi okumuyorsun... 🙄🤦♂️
Tamam dinlerim
Hadi bakalim..
Eurovision bu sene cidden çok heyecanlıydı! Ben de gözümü ekrandan alamadım. Norveç’in enerjisi ve sahne şovları bence de harikaydı, bir ara elimde telefon Instadan story paylaşıp durdum! Almanya’nın şarkısı da tam kulağa yerleşen cinsten, arabada bağıra bağıra söylenir. Avusturya'nın birinci olması beni de mutlu etti, farklı bir mod kattılar. O final gecesi evde tek kişilik parti vardı yani 🎉🎶 Seneye Türkiye olsa da yine coşkuyla izlesek, ne güzel olurdu!
Ben telefondan sürekli Almanya ve Norveçin şarkılarını dinliyorum hiç sıkılmadan ve bıkmadan o kadar sevdim
Cevap
3Cevap
Hayır izlemiyorum epeydir eski tadı yok hem niye izleyim ki biz katılmadıktan sonra
Müzikle aran iyi midir?
?
Neden susuyorsun
Evet
Enstrüman var mı?
Yok
Konuşmak istemiyor musun?
Ne istediğini sorabilir miyim
Konuşmak
Ben istemiyorum alt tarafı soru sordum ne bu
Haberim bile yoktu :D
Teşekkürler TRT