Ben de aynı şekilde, ayrıca katılıyorum. Malta hoşuma gitti biraz sadece, diğerleri pek iyi değildi. Özellikle Azerbaycan hayal kırıklığına uğrattı beni ://
Malta da iyi, en azından kadının sesi güçlü, ama şarkı o kadar efsane değil bence. Evet, Azerbaycan kesinlikle final'e katılmayı hak etmedi, sanırım genel olarak en kötü şarkısı. Sen ne zamandır beri ESC izliyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet, 2009'dan beri hiç kaçırmam. ESC hayranıyım, sen? Not: Bu senenin şarkıları berbat
Ben de aynı şekilde, ayrıca katılıyorum. Malta hoşuma gitti biraz sadece, diğerleri pek iyi değildi. Özellikle Azerbaycan hayal kırıklığına uğrattı beni ://
Malta da iyi, en azından kadının sesi güçlü, ama şarkı o kadar efsane değil bence. Evet, Azerbaycan kesinlikle final'e katılmayı hak etmedi, sanırım genel olarak en kötü şarkısı. Sen ne zamandır beri ESC izliyorsun?
Evet en kötü şarkısı, copy paste yapmış geçen yılın şarkısını. 2011'den beri düzenli izlemeye başladım.
Siyasileşti diye şikayet ediyoruz doğru ama sertap erenerün rakiplerine bakın biz hak etttik mi tatu bu yüzden slindi yazık oldu onlara
Artık siyasallaştı iyice şarkıya değil ülkeye göre puan verildiği için takip etmiyorum
Özellikle manganın hakkı yendikten sonra hiç tadı kalmadı
Manganın, Mor ve ötesininkini izledim. İkisi de efsane idi :)
Türkiye katıldığı zamanlarda hep izlerdim, artık Türkiye yok izlemem
Hiç izlemedim örövizyonu
İzlerim bazen aklıma gelirse
Türkiye varken izlerdim. Şimdilerde izlemiyorum.
Hayır bi hadise dum tek tek
Mata Hari ile hiç bi şarkı göğüs göğüse gelemez
Ciddi misin? Bence en kötü şarkımız oydu
İzlemiyorum artık
Hiç izlemedim
Hayırh
Bayadır izlemiyom :D
İzlemedim
İzlerim.
Cıks izlemiyorum
Hayır
yok.