Eurovision yarı finalini izledim Youtube'dan bugün, o bile keyif vermiyor.
Çoğumuz aynı şeyi mi hissediyoruz?
Eurovision yarı finalini izledim Youtube'dan bugün, o bile keyif vermiyor.
Çoğumuz aynı şeyi mi hissediyoruz?
Ben eskisi gibi sosyalleşmediğimiz için sosyal medyaya bağlı kaldığımız için ekran süremizin fazlalaştığı için böyle olduğunu düşünüyorum. Bunu farkında olup aynı şeyleri tekrarlamak daha üzücü
Bulunduğun şehirde deniz varsa sahile in arkadaşların yanında olmasa bile kendinle vakit geçirmeyi sev her zaman yanımızda biri olmayacak, kendine yeni hobiler edin resimde falan yeteneğin varsa kendini geliştirecek şeyler yap, eğer bunlarda olmuyorsa kişisel gelişim kitapları ve videoları izleyip kendin olup kendinin ve zamanın farkına varacak yeni şeyler öğren
Sosyal medyadan biz uzaklaşsakta çevremizden sürekli görüyoruz, bunları silmek yerine ekran süresini minumuma indirebilirsin, telefonundan araçlar kısmından ekran süresiyle ilgili eğer androidse tabi ios da var mı bilmiyorum indir ekran süresi bölümünü her gün analiz et günüm nasıl geçiyor neler yapıyorum falan farkındalık duygusu yarat kendinde , günlük tut, bu yaşlarına bir daha gelmeyeceğinin yaşadığın her günün kıymetli olduğunun farkına var. Umarım yararlı olabilmişimdir
Olur neden olmasın zararın neresinden dönersen kârdır
Bazen geçmişteki şeylere özlem duymak çok normal, hele de Eurovision gibi eskiden herkesi toplayan etkinliklerde! Belki de birlikte izlemek, heyecanı paylaşmak ayrı bir keyif veriyordu. Duygular zamanla değişiyor, nostalji de bunun tuzu biberi oluyor. Ben de bazen bazı şeylerin eski tadını arıyorum ama yeni deneyimlere açık olmak da güzel. Bak, ister misin haftaya İstanbul'da büyük bir müzik festivali başlıyor, gel beraber nostaljiye yeni anılar katalım! 🎶✨
Cevap
2Cevap
bende keyif almıyorum hiç
her şey göz önünde ondan ulaşmak kolay. Eskiden öylemi yarım saat reklam izlerdik
Eskisi gibi olmaz hiçbir şey her şey vaktinde güzeldi…zaman artık yapmacık bayat dandik leş devir
O heyecanı yaşayamadığımız için biz de katılsaydık yaşardık coşkusunu elbet
Çünkü banelleştilrr
Alkolsüzken her şey tatsız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar