Diğer Neden hiçbir şey eskisi gibi tat vermiyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her yeni gün dünün tekrarı gibi değil mi?Geçen zamanda değişen ne var ki? Neden hiçbir şey eskisi gibi tat vermiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
arsizpanda06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çünkü eskilerin tadı hiç bir şeyde ve hiç bir zaman diliminde olmayacak. Belkide yaşlandık yaşam enerjimiz azaldı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın.. Yorumla arsizpanda06 +1 yıl 30 dan sonra gelen o yaşlanmışlık ve yıkılma hissi var ya onu yaşadıktan sonra tadı kalmıyor hiç bir şeyin Yorumla
Katatespızartmasıı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 52% +1 yıl Takvimdeki rakamlar dışında değişen hiçbir şey yok. Seni bilmiyorum da kendim için "Hızlı yaşayıp çabuk tüketmisim" diyebiliyorum sadece. 0 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl beklentiler yükseldikçe aldıgın haz azalır. Günleri yaşayan biziz. Değiştirmek elimizde. 0 0 Yorumla
kacamakisttt Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Büyüdükçe gerçekleri görüyorsun sadece çocukluk gidiyor 0 0 Yorumla
ilkbahar_Esintisi Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 89% +1 yıl Sana aşk kazım demedi deme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kazım ismini hiç sevmem 😁 Yorumla ilkbahar_Esintisi +1 yıl Hhahahaaa neden ya bizim bir kazım abimiz vardı çok yakışıklı adamdı Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 👍 Yorumla ilkbahar_Esintisi +1 yıl 👍🏻 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Değişen sensin o yüzden böyle geliyordur... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hep eskilerdeyim ondan galiba Yorumla Retroskop1 +1 yıl Aman diyeyim eskiye ya da eskilere takılıp kalma sakın. Yoksa cidden yorulursun, yalnızlaşırsın, içine kapanırsın. Hayat devam ediyor sen de yoluna devam et... Yorumla
gölcüktenbirinsan Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Abla sen yaşlanmışın be 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gölcük bile eskidi artık virane şehir gibi oldu ,, Yorumla gölcüktenbirinsan +1 yıl Öyle ablam öyle Yorumla
düşünenpattes Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Tarih değişiyor 0 1 Yorumla düşünenpattes +1 yıl Eskiden 1 sene çok uzundu şimdi hemen geçiyor yılı hala 2008 sanıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çünkü eskilerin tadı hiç bir şeyde ve hiç bir zaman diliminde olmayacak. Belkide yaşlandık yaşam enerjimiz azaldı
Haklısın..
30 dan sonra gelen o yaşlanmışlık ve yıkılma hissi var ya onu yaşadıktan sonra tadı kalmıyor hiç bir şeyin
Takvimdeki rakamlar dışında değişen hiçbir şey yok. Seni bilmiyorum da kendim için "Hızlı yaşayıp çabuk tüketmisim" diyebiliyorum sadece.
beklentiler yükseldikçe aldıgın haz azalır.
Günleri yaşayan biziz. Değiştirmek elimizde.
Büyüdükçe gerçekleri görüyorsun sadece çocukluk gidiyor
Sana aşk kazım demedi deme
Kazım ismini hiç sevmem 😁
Hhahahaaa neden ya bizim bir kazım abimiz vardı çok yakışıklı adamdı
😀😀 👍
👍🏻
Değişen sensin o yüzden böyle geliyordur...
Hep eskilerdeyim ondan galiba
Aman diyeyim eskiye ya da eskilere takılıp kalma sakın. Yoksa cidden yorulursun, yalnızlaşırsın, içine kapanırsın. Hayat devam ediyor sen de yoluna devam et...
Abla sen yaşlanmışın be
Gölcük bile eskidi artık virane şehir gibi oldu ,,
Öyle ablam öyle
Aşk olmadıgı icin
Tarih değişiyor
Eskiden 1 sene çok uzundu şimdi hemen geçiyor yılı hala 2008 sanıyorum
Eskiler eskiden güzeldi kankaa :)
Mesela
O kadar doğru ki..