Müzik & Etkinlik Hangisini seçiyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İkisini aynı anda seviyorum 😭😭😭 Fatma Turgut Şebnem Ferah Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisini seçiyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 14b cevap paylaştı. Her iki sanatçıyı çok sevsemde Fatma Turgut daha ağır basıyor. Model şarkıları olarak daha çok seviyorum..https://music.youtube.com/watch?v=EomXN9FkGkg&si=kY_vbHh-e2yW6-EW 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Benim favorim mey bence cok güzel Yorumla 54srp 1 yıl Benim favorim Dağılmak İstiyorum.. Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 573 cevap paylaştı. Mayın tarlasında bir adam sevmişim aşk sanıp da. 1 0 Yorumla
MersinliAşk2 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Daha sekdi 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla MersinliAşk2 1 yıl Seksi Yorumla Soran 1 yıl Fatma Turgut mu Yorumla MersinliAşk2 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Bencedee 🙏🙏🙏🙏🙏 Yorumla MersinliAşk2 1 yıl Sen kendini kime benzettin peki Yorumla Soran 1 yıl Benzetmek demeyelimde daha yakın hissettiğim Fatma Yorumla MersinliAşk2 1 yıl Hımmm o zaman sende benim kafadansın Yorumla Soran 1 yıl Gibi gibi Yorumla MersinliAşk2 1 yıl Keşke gizli olmassn Yorumla Soran 1 yıl Ama gizliyim 😔 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Fatma Turgut kim 😅 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Model grubu vardı bi ara oradaydı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şebnemin yanında bir hiç Yorumla Soran 1 yıl Öylede yinede iyi bence ben seviyorum 😔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence sesi de çok güzel değil ya abartılıyor Yorumla Soran 1 yıl Ben beğeniyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beş para etmez Yorumla Soran 1 yıl Of ne kadar negatiflik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Napıyım öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her iki sanatçıyı çok sevsemde Fatma Turgut daha ağır basıyor. Model şarkıları olarak daha çok seviyorum..
https://music.youtube.com/watch?v=EomXN9FkGkg&si=kY_vbHh-e2yW6-EWBenim favorim mey bence cok güzel
Benim favorim Dağılmak İstiyorum..
Mayın tarlasında bir adam sevmişim aşk sanıp da.
Slayer kanka skayagagagahaua
fatma
Daha sekdi
Nasıl
Seksi
Fatma Turgut mu
Evet
Bencedee 🙏🙏🙏🙏🙏
Sen kendini kime benzettin peki
Benzetmek demeyelimde daha yakın hissettiğim Fatma
Hımmm o zaman sende benim kafadansın
Gibi gibi