Aşk İlişkileri 2 ay Hangisini seçersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ciddi düşünen evlenmek isteyen erkek uzun bi sevgililikten sonra evlilik düşünen erkek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler2 ay biri 28 biri 22 yasinda Güncellemeler2 ay 28 yasindakiyle 5 aylik bir iliskim var niyeti evlilik22 yasindaki ise 1-2 yil sevgili kalip oyle evlilik istiyor Hangisini seçersiniz? Cevapla 2 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ercan3737 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Aslında ikiside aynı evlilik kolay değildir sorumluluk ister o yüzden uzunnsureli hem karşındakini tanımak hemde uyumlu olup olmadigini görmek icin 0 1 Yorumla Soran Yeni 2 ay yaşım 20 ailem evlenmemi istiyor yani bende guvenemiyorum uzun iliskiye Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 44 2 ay İlişki öncelikli. Evlilik birbirini tanıma ile olur. 0 16 Yorumla Soran 2 ay anlayamadim Yorumla technocrates 2 ay Evlilik olacaksa uzun ilişkiden sonra olur diyorum. Yorumla Soran 2 ay olmuyor sonra gununu gecirip biraktiriyorlar Yorumla Soran 2 ay yani kullanip atiyorlar Yorumla technocrates 2 ay Düzgün biri bırakmaz Yorumla Soran 2 ay ben sanmiyorum pek uzun iliski insaninicidid olan garanti verir Yorumla technocrates 2 ay Bunu siz de yapamazsınız ki. Neye garanti verebiliriniz? Yorumla Soran 2 ay ciddi olup adini koyarsa Yorumla technocrates 2 ay Ya ısınamazsanız? Ya soğursanız? Yorumla Soran 2 ay oyle birsey olmaz yuzuk bi kere takilir Yorumla technocrates 2 ay Çok duyduk bu sözleri ulu orta savuranı Yorumla Soran 2 ay uzun ikiskiden hayir yok Yorumla technocrates 2 ay Siz bilirsiniz Yorumla Soran 2 ay 1-2 yil iyi bi süre mi peki Yorumla technocrates 2 ay Gayet iyi. Yorumla Soran 2 ay peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aslında ikiside aynı evlilik kolay değildir sorumluluk ister o yüzden uzunnsureli hem karşındakini tanımak hemde uyumlu olup olmadigini görmek icin
yaşım 20 ailem evlenmemi istiyor yani bende guvenemiyorum uzun iliskiye
İlişki öncelikli. Evlilik birbirini tanıma ile olur.
anlayamadim
Evlilik olacaksa uzun ilişkiden sonra olur diyorum.
olmuyor sonra gununu gecirip biraktiriyorlar
yani kullanip atiyorlar
Düzgün biri bırakmaz
ben sanmiyorum pek uzun iliski insanini
cidid olan garanti verir
Bunu siz de yapamazsınız ki. Neye garanti verebiliriniz?
ciddi olup adini koyarsa
Ya ısınamazsanız? Ya soğursanız?
oyle birsey olmaz yuzuk bi kere takilir
Çok duyduk bu sözleri ulu orta savuranı
uzun ikiskiden hayir yok
Siz bilirsiniz
1-2 yil iyi bi süre mi peki
Gayet iyi.
peki