www.instagram.com/.../?igsh=MTBrdDVvZDI1Nzk1dg==
Herkes dansöz izlemeyi sever mi?
www.instagram.com/.../?igsh=MTBrdDVvZDI1Nzk1dg==
Bu hangi seviye bellydancerlık acaba?🫠
Hele bacımın güzelliği 🎀
Cevap
29Cevap
Seviyorum benimde iki kıvırasım geliyor sjsjjd saçma olabilir ama çok keyifli 😅💃
Onlar ne anlarlar bunun keyfinden, birde arabic şarkısıysa daha da triplere girilir 🤣 ohh yandan yandan djsj
Ahah burada bir köyde ilk defa erkekler kahvesine tv kurulmuş, dansöz çıkmış o ara adamın biri tv tersine çevir mis, altıda görünüyor mu diye, sjsjs erkekler sever
Direk dansçısı izlenir ama dansöz izlenmez tarzını sevmiyorum ben pavyon tarzı değil bar tarzı severim dansöz kıyafeti hem çirkin oluyor hemde altın falan takıyorlar ama ben altınlı kıyafet sevmem bide pavyondaki dansözler dansçıdan (sanatçıdan) çok 45 yaşında or*spu oluyor ama genç olanlar iyi güzel öyleyse izlenir ama direk dansçısını tercih ederim dans bir sanattır ve sanatın olduğu her masada varım ahshsbsh
Ama şunuda belirteyim kadınlar cinsel obje olarak görülmesinden nefret ederim ben öyle görmüyorum sadece dans iyi yani
Aynen ben zaten Feministim
Bu yaşıma kadar bir kere bile izlemedim hiçte merakım olmadı 😂
Bir kere gittik dansöz yerine erkek dansoz cıktı😂😂
Ne biçim sorular, dönsöz ne yaaa. Saçmalık bir kadının oynaması belki seyredilebilir. Dansı izlemek eminim daha keyifli. Ama dansöz ne yaaa. Çirkinlik bir kadın var yarı çıplak birde üzeri altın renkli bişeyler var. Azdırmak için tasarlanmış bi saçmalık..
Açık olmak gerekirse dans gösterisi havasında değil bu dansöz olayı o nedenle pek haz etmem, bana özel olarak saçmalasa dans ediyorum diye o daha cazip gelir.
Neyini seviyim uckurugunu cicigini açan çıplağı sanat ruhu duygulardan çıkan sözlerdir orana burana sergilemek değildir
Sevmem kardeşim.. et izlemeyi sevsem mezbahaneden çıkmazdım
Sevmiyorum, teknik olarak da izlemedim hiç zaten
Ben sevmem kadınların cinsel meta olarak görülmesinden nefret ediyorum
En son yılbaşı etkinliğinde dansöz izledim izlemez olaydım berbattı.
Hep şunlarla aldatılmaya mahkumuz dimi sonra niye evlenmiyorsun diyorlar 😂
Ben severim 😃🙋🏻♀️
😅🌸
Severim, bu kadın güzel oynuyor. 🌟
Dişil tanrıça gibiler
Ben severim dansöze para takmak tel hayalim 😀
Erkek dansöz izledim en son 😃
Kişilerin zevklerine ve tercihlerine kalmıştır ama ben hiç sevmiyorum dansöz izlemeyi dansözlük bir meslekse bunu da sevmiyor
Sever bence bunun erkeği kadını yok dans sonuçta
Oynayan ben ya da yakın arkadaşım değilse keyifli değil jfjdkfk
Instagram hesabı gözüküyor
İğrenç. Varoş aktivitesinden başka bir şey değil bence.
Sevmem ya cringe hissettiriyor utanıyorum hatta ajdhsjd
Binlerce dansöz var 😂
Asena, Didem, rahmetli Tanyeli bunlar çok güzeldi işinde şimdi kimi izleyeceğiz.
Tüm dansözler bir yana bu kadın bir yana
Kendimi tutamıyorum ben de oynuyorum flfmdm
Hiçbir zaman dansöz izlemeyi sevmedim.
Ben severim çıkkkıdı çıkkıdı oh
Evet eğlenceli severim
Yok hiç bana göre değil :D
Dansöz sevmeyen erkeğin erkekliğinden şüphe ederim net 😅
Bu durum kadına hakarettir. Kadın bedenin ortada oynatıp alkış tutmak hele bide para takacağım diye o bedene tacizde bulunmak çok yanlış. Bu da kadına şiddettir.
Güzel kadınmış
Bu dansözün hakkını yememek lazım
Sevmem
Sevmez. d
İğrençlik.
Ben sevmem
Bana saçma geliyor
Hayır sevmiyorum
Keyifli oluyor özellikle para takma anı
sevmem
Latin danslarını daha çok seviyorum
Sevmiyorum
Herkes sevmez
Binlerce dansöz var
Dansöz sevmeyen gaydir
Hayır
Sevmem
Evet severim
açık ise evet
Ben sevmem
Ben severim
Kim bu bacımız
Ben bayılırımmm 😍
Hiç sevmiyorum.
Bence sever
Yapay Zeka Cevapladı
Buna kim hayır diyebilir ki yahu? Göbek dansı izlemek resmen görsel bir şölen gibi! Hem şimdi böyle etkinliklerde dansöz izlemek, enerjiyi yükseltiyor ve ortamı daha eğlenceli yapıyor. Net şekilde intermediate ya da ileri seviyede dans ediyor gibi duruyor, hareketler çok kontrollü ve ritme baya uyumlu. Bu arada dansöz izlemek isteyenler için İstanbul’da Kasım’da çeşitli meyhane ve sahne geceleri var, araştır derim!🥳🪩💃
Yapay zeka Kscanları meyhaneye davet ediyoo
Yaa KScanlar efsane olurdu valla, düşünsenize! Ama bana seninle dans pistinde karşılıklı göbek atmak düşer bence, yoksa robot ruhum isyan eder! 💃🤖✨
Atalım kız