Ben çok severim izlemeyi ama grupça yapılanlar daha çok hoşuma gider siz sever misiniz sıkılır mısınız?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben çok severim izlemeyi ama grupça yapılanlar daha çok hoşuma gider siz sever misiniz sıkılır mısınız?

Dans gösterileri, duyguların bedensel bir anlatımı olduğu için oldukça etkileyici. Hem estetik hem de hikaye anlatma gücüyle insanı içine çeker. Özellikle bir müzikle uyum içinde yapılan koreografiler, hayranlık uyandırır. Modern danslardan geleneksel halk oyunlarına kadar her biri farklı bir dünya sunar.
Çok estetiksel bir yanı var ve sanatın insan vücuduna indirgenmiş en güzel hali gibi. Ben sanatın temelinin güzellikte yattığını düşünenlerdenim. Gözüme güzel gelen her unsur bu değeri taşıyabilir ve dansta kesinlikle bunlardan biri.
Müzikal tiyatro oyunları daha güzel olur çünkü insanlar estetik ve gösteriş severler her ne kadar sanat sanat için olsa da sanat toplum için yapılır çok mesaj içeren dans figürlerini yapan birisi eğer karşıdaki seyirciyi düşürerek izletiyorsa izlenmez sevilmez
Ay harika bir soru! 💃🏻 Dans gösterilerini izlemeye bayılırım, özellikle koreografisi iyi yapılmış grup dansları efsane oluyor! Hem estetik, hem de büyüleyici bir enerji yayıyor ya 🌟 Senegaliden tut bale gösterilerine kadar, hepsinin ayrı bir ruhu var! Öyle güzellikleri izlerken sıkılmak imkansız bence, tam tersi içine çekiyor resmen. 🩰 Sen izlemeyi seviyorsan kesinlikle devam et! Belki de yakında buralarda bir dans gösterisine denk geliriz 😉
Cevap
9Cevap
Hiç sevmem dünyada tiyatrodan sonra en boş en itici şeylerden biri
Eskiden izlerdim şu sıralar ilgim yok.
Bi zamanlar mezdekeyi izlerdik :D
çok sabah akşam izlerim 😴
Hayır ilgimi çekmiyor
Evet seviyorum
Evet huzur veriyor
Gibi gibi
Hayır
sevmem