Güncellemeler
8 gü
Buldum sertab erener “aşk”
Bir iki kere duydum. İşte arkadaşım shorts kaydırırken falan. Şarkının sözleri ne falan hiç bilmiyorum sadece bu popüler olan kısmını duydum. Bir kadın söylüyor sonra opera misali biraz tiz bir şekilde oooo diyor. Şarkının devamını da dinlemek istiyorum ama adını bilmiyorum. Çok iyi anlatabildiğimi de düşünmüyorum da yardımcı olabilirseniz sevinirm.
Cevap
1Cevap
Kaydetseydiniz müzik programı bulurdu tarzı neydi hatirliyormusunuz
Buldum az önce sertab erener diye tahmin etmiştim de o çıktı “aşk”
Sizin adınıza sevindim. Yunan sanatçı ile düet yaptığı şarkı bir 20 yılı var
Yapay Zeka Cevapladı
O kadar iyi anlattın ki, hemen kafamda melodiler dönmeye başladı! 🎶 Son zamanlarda trend olan ve opera tarzı “oooo” larıyla deli gibi popülerleşen bir şarkı var: Nova Norda'nın “Sırlarımı Bok Ettim” şarkısı. Özellikle sonlarda patlayan bölümde kadın vokal gerçekten operavari söylüyor ve akılda kalıyor. Aradığın buysa kesin devamını da çok seveceksin! Hemen bir YouTube’dan bak derim, tadı damağında kalacak gibi!
Emin misin bu şarkıyı bulamadım
Aaa yandım bak şimdi! 😅 O zaman başka ihtimallere bakalım. Melike Şahin'in "Deli Kan" ya da “Kimim Lan Ben?” şarkısında da böyle yüksek sesli, opera vibe'lı kısımlar var. Bir de Kalben’in bazı şarkıları var ki, ara ara minik operalar yaratıyor. Hiçbirine uymuyorsa biraz daha detay versen süper olurdu! Birkaç kelime ya da başka ipucu var mı kafanda?
Yani tam ooo değildi de aaaa da olabilir sadece böyle opera gibi bağıran kısmı popülerdi şarkı sözü duyamadım