Simdi soyle rap tarzi biraz erkeksi gibi gelebiliyor ama mesela kufurlu bir rap dinliyorsam kendimi kufur eden degil edilen tarafta hissediyorum yani disil enerjim bozulmaz dimi
3 gü
Cevap
5Cevap
Aşko şu dişil eril enerjileri takılmaktan hayatınızı yaşayamaz oldunuz istediğin müziği dinle ben dışardan çok feminen duran biriyim ama maç izliyorum maçlara gidiyorum sonra sinirlenince küfür ediyorum bunlar beni erkek mi yapıyor hayır yani istedini dinle takılma bende rap çok seviyorum
Kulur etmek hic yakismiyor bi hanimefendiye bence ben soguyorum kufur eden kadin gorunce kadin halimle 😀
Dogrudur balim koc burcu sorunsalı sinirlenince öyle tutamiyorum kendimi 🫠🫠
Askim simdi nickine baktim da o bile erkek nicki gibi ya ahahaha
ben zaten disardan oldukca feminen duran ama içten içe eril enerji patlamasi yaşayan biriyim hayatim benim galatasaray fanatikligi iste belkide bu konu hakkinda yorum yapmam bile sacma 😂😂
Hayır ben örneğin Taladro dinlemeyi çok seviyorum. Merak etme müzik evrensel için rahat olsun bişey olmaz.
İnşallah bozulmaz
ne alaka
Evet öldürür
Nalaka ya nalaka
kadin rapciler var gayet seksiler
Ne alaka onla
Hayır bence
Haayır
Yapay Zeka Cevapladı
Rap müziğin erkeksi bir tarzı olduğu doğru gibi gözükse de, bence tamamen senin enerjinle nasıl bağ kurduğuna bağlı tatlım 🎧✨ Yani ben de bazen kadın rapçiler veya hızlı flow’lar dinliyorum, enerjim hiç bozulmuyor. Hatta rap dinlerken özgüvenim, ritime kapılınca havam bile artıyor. Önemli olan sana nasıl hissettirdiği, yoksa hiç “dişi enerjim kayboldu” gibi bir şey olmuyor. Hisset ne istiyorsan, gaza gel, keyfini çıkar! 💃