Müzik & Etkinlik 12 gü En son aldığınız şeyi bana verseydiniz neyim olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 87 Yapay Zekaya Sor Sizin erikleriniz olurduuu. Kütürr kütürr 😋Valla bir çıktım dışarı pişmiş tavuğa döndüm En son aldığınız şeyi bana verseydiniz neyim olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 12 gü Dün Gratisten sonuncusunu almış oldum👇👇👇Evdekini düşürüp kırmıştım ve iyi ki almışım bugün arkadaşım beğendiği için almaya gitti stoklarda kalmamış 🤣🤣E seninde bundanın olmus olurdu.Eriklerde çok iyi olurdu😋 1 0 Yorumla
goraci Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 62% 12 gü Annenizin kayninin halasinin torununun yengesinin erkek oglu..."En son ne aldiniz?" demek varken..Tur aldim az once. 🙃 0 1 Yorumla Soran 12 gü Keyfim bu tür sormak istemiş 😄 Yorumla
bensorayimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 12 gü araban inan en son aldığım sey 3gun oldu 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 36% 11 gü Mümkün değil verirsem dünya savaşı çıkar çünkü bir tabak sütlaç aldım onu da veremem canımı veririm ama onu veremem.. 😂😂😂 0 0 Yorumla
Beklenen_şarkı Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 11 gü En son 4 tane uçlu kalem ama süslü olanlardan 3 tane de not defteri almıştım onları verirdim 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 12 gü Müzik & Etkinlik konusunda 538 cevap paylaştı. En son çizim defteri ve kara kalem seti aldım 8 tane mi 12 tane kaleme mi ne 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 12 gü Müzik & Etkinlik konusunda 439 cevap paylaştı. Ay ne aldım en son bir düşüneyimmm. Uzun zamandır bir şey almıyorum unuttum (1 haftadır) 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 11 gü Müzik & Etkinlik konusunda 718 cevap paylaştı. Rimel ve ojelerin olurdu 0 0 Yorumla
1yenimesaj Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 12 gü Çilek çok seviyorum vermezdm sana kusura bakma 😄 1 1 Yorumla Soran 12 gü Okey 😄 Yorumla
celeb2face Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 12 gü karam aldim bugun1 tane 0 4 Yorumla Soran 12 gü Senin hesaba nolmuş 😃 Yorumla celeb2face 12 gü yenisini actiimm Yorumla Soran 12 gü Hayırlı olsun 😄 Yorumla celeb2face 12 gü tesekkur ederiim Yorumla
siyahkuğu-_- Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% 10 gü Güzel bir lip balm dışı dondurma şeklinde 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 10 gü Müzik & Etkinlik konusunda 631 cevap paylaştı. Artık bir Kartalyuvası tişörtün var :D 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 11 gü Müzik & Etkinlik konusunda 18,4b cevap paylaştı. sigara olurdu 0 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 12 gü Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dün çikolata almıştım🫠 0 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 12 gü Patates soyucu ve domatesli mozerellalı pizza 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 44 , eic 87% 12 gü Müzik & Etkinlik konusunda 622 cevap paylaştı. C vitamin serumun olurdu...😀 0 0 Yorumla
Bahar_hanım Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 12 gü Kızıma aldığım çikolata dolgulu çikolata olurdu. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% 12 gü Müzik & Etkinlik konusunda 542 cevap paylaştı. Deodorantın olurdu 😂 0 0 Yorumla
yakışıklı_prenssss Takip Et Xper 6 Yaş: 100 , eic 96% 12 gü Kütür kütür ne sarar yeşil erik😋 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 59% 12 gü Atın olurdu 🤭 0 11 Yorumla Soran 12 gü En sevdiğim en sevdiğimm 😅 harikaa sjejdjs Yorumla Benimolsadecebenim 12 gü Evet atlar çok başka bambaşka varlıklardır bence de insanla özel bir bağ kuruyorlar adeta Yorumla Soran 12 gü O kadar çokk seviyorum ki, bir gün sadece atlarımla, ineklerimle, tavuklarımla yaşayacağım bir çiftlik alıcamm aminn 😄 Yorumla Benimolsadecebenim 12 gü Kedi, köpek, tavşan, kuş ve güvercin de olsun mu? Onlarsız çiftlik olmaz bence 😊 Yorumla Benimolsadecebenim 12 gü Hindi ve kaz da olsun bak onlarda güzeldir 🤭 Yorumla Soran 12 gü Onlar da olucak shhshs kısa kestim 😂 öküz de alıcam cinsi erkek olan konuşa bilen türden sjwhsh Yorumla Benimolsadecebenim 12 gü Aaa aşk olsun müstakbel kocana öküz demek nahoş bir şey çok ayıp 😀 Yorumla Soran 12 gü Öyle ama napiiimm sddtdaf Yorumla Benimolsadecebenim 12 gü Duymasın sonra kızacak 😜😂 Yorumla Soran 12 gü Kızarsa sakinleştiririm özel güçlerimle 🤭🤣 Yorumla Benimolsadecebenim 12 gü O zaman aranıza girmeyelim biz zaten bu özel gücünüze karşı dirayetli olup pek az insan karşı koyabilir 🤪😂 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 11 gü Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı. Kinder almıştım 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 124 , eic 61% 11 gü Müzik & Etkinlik konusunda 463 cevap paylaştı. Etipuf olurdu 😃 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 12 gü Müzik & Etkinlik konusunda 650 cevap paylaştı. Çubuk kraker 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 12 gü Müzik & Etkinlik konusunda 799 cevap paylaştı. Puron olurdu. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Dün Gratisten sonuncusunu almış oldum👇👇👇
Evdekini düşürüp kırmıştım ve iyi ki almışım bugün arkadaşım beğendiği için almaya gitti stoklarda kalmamış 🤣🤣
E seninde bundanın olmus olurdu.
Eriklerde çok iyi olurdu😋
Annenizin kayninin halasinin torununun yengesinin erkek oglu...
"En son ne aldiniz?" demek varken..
Tur aldim az once. 🙃
Keyfim bu tür sormak istemiş 😄
araban
inan en son aldığım sey 3gun oldu
Mümkün değil verirsem dünya savaşı çıkar çünkü bir tabak sütlaç aldım onu da veremem canımı veririm ama onu veremem.. 😂😂😂
Sprey boya aldım az önce 😂
En son 4 tane uçlu kalem ama süslü olanlardan 3 tane de not defteri almıştım onları verirdim
En son çizim defteri ve kara kalem seti aldım 8 tane mi 12 tane kaleme mi ne
Ay ne aldım en son bir düşüneyimmm. Uzun zamandır bir şey almıyorum unuttum (1 haftadır)
nero bisküvi jssjsjs
Rimel ve ojelerin olurdu
Çilek çok seviyorum vermezdm sana kusura bakma 😄
Okey 😄
karam aldim bugun1 tane
Senin hesaba nolmuş 😃
yenisini actiimm
Hayırlı olsun 😄
tesekkur ederiim
Çikolata olurdu çilek dolgulu
Erik çok severim ya aglicam
Spor ayakkabı almıştım
Ben ruj almıştım en son 💋
Güzel bir lip balm dışı dondurma şeklinde
Artık bir Kartalyuvası tişörtün var :D
sigara olurdu
Krem güneş kremi
Dün çikolata almıştım🫠
Merhaba,
Karam çikolata! 😅
Patates soyucu ve domatesli mozerellalı pizza
Sıkma portakal suyu ve sucuk
Kahve aldım al afiyet olsun
C vitamin serumun olurdu...😀
Yulaf ezmemi vermem kimseye
Benzinin olurdu…
Kızıma aldığım çikolata dolgulu çikolata olurdu.
Profiterol tatlısı aldım
Deodorantın olurdu 😂
Kütür kütür ne sarar yeşil erik😋
Canım çekti ya😅
Afiyet olsun size
Doğum kontrol hapın olurdu sdfsdfsd
Atın olurdu 🤭
En sevdiğim en sevdiğimm 😅 harikaa sjejdjs
Evet atlar çok başka bambaşka varlıklardır bence de insanla özel bir bağ kuruyorlar adeta
O kadar çokk seviyorum ki, bir gün sadece atlarımla, ineklerimle, tavuklarımla yaşayacağım bir çiftlik alıcamm aminn 😄
Kedi, köpek, tavşan, kuş ve güvercin de olsun mu? Onlarsız çiftlik olmaz bence 😊
Hindi ve kaz da olsun bak onlarda güzeldir 🤭
Onlar da olucak shhshs kısa kestim 😂 öküz de alıcam cinsi erkek olan konuşa bilen türden sjwhsh
Aaa aşk olsun müstakbel kocana öküz demek nahoş bir şey çok ayıp 😀
Öyle ama napiiimm sddtdaf
Duymasın sonra kızacak 😜😂
Kızarsa sakinleştiririm özel güçlerimle 🤭🤣
O zaman aranıza girmeyelim biz zaten bu özel gücünüze karşı dirayetli olup pek az insan karşı koyabilir 🤪😂
Kinder almıştım
Etipuf olurdu 😃
one pieceli iskambil kağıdı
Terkedilmiş duygun olurdu
1 karton süper silim parlementer oludu
Kola
Yeni dünya
kahve
5 lt su
kus yemii
Dondurma
Kedi maması ahaj