Sinirden ağlayacak dereceye gelmek 🤧

Sinirden ağlayacak dereceye gelmek 🤧

Ben son zamanlarda ağlamıyorum ama bütün vücudum ağlıyor 😂😂 bilmiyorum sinirlendiğim de kızdığım da üzüldüğüm de ellerim titriyor ve her yerim sanki damarlarım bile titriyor yürümekte zorlanıyorum 🤔🤔 böyle olan var mı
Eskiden geçiriyordum ama artık kriz geçirmek bile hayatta bişileri düzeltmediğini görünce salladım artık sonuç odaklıyım
Kriz geçirince zaten bir şey düzelmiyordu, faydasız. Sen öyle mi sanıyordun, yani isteyince geçirmek gibi mi 😃 sallamak falan, çünkü bu aniden ve istemsiz gelişen şey
Valla ya ama cidden dediğini sanıyordum çünkü şunu fark ettim insan duygularını belli edince çok farklı tepkiler alıyor diğer insanlardan yani çok sinirli olduğunu belli etmek bile bazı şeyleri değiştirebiliyor ama işte hayatı değiştirmiyor olanları değiştirmiyor sadece insanların sana karşı tavırlarını değiştiriyor onların da bi halta yaradığı yok salla gitsin
Yani kısmen haklılık payı var.. çok iyi anladım ne demek istediğini. Öyle evet de, insana çok zarar veriyor bu duyguları biraz toparlamak ve iplerini eline almak lazım. Biraz araştırıp buna özel bence yazarım, herkese faydalı olur. 🙂)
Vaay teşekkürler bencen için takibe alıyorum hemen
Rica ederim. 1, 2 saate gelir zaten🙂
Süperrr
Gel bakalım 😃
Cevap
22Cevap
Ben sinir krizi geçirmem. Yani hiç başıma gelmedi. İçime atarim, kendim mücadele ederim. Değişmez artık.
İçe atmak daha kötü ya
Sesini yükselterek de geçmiyor bazı şeyler.
Sinirlendim de kriz geçirmedim bir kaç gün önce. 😃 Bende kitap okurum ya da bir şeyler yazarım genelde.
Demek ki sinirlenince resim çizen bir tek ben değilmişim.
Benim günlük rutin bu ve resim çizerken kriz geçirdim 😅
Hiç birşeyi bir yerime takan biri deyilim, sitresreysem gidiyorum spora 2-3 saat sinirden eser yok 💪
Son 2 sene boyunca 2 kez geçirdim. Tüm birikmişlikler döküldü sanırım. Başka da olmadı. Onda da kimseye zarar vermedim zaten (:
İki gün önce kızım sağolsun değil kriz cinnet time yani..
Bende en son diye bir şey yok her gün sinir krizi geçiriyorum 😄
Geçirmem ki sakin biriyim 🫶 resimler harika gözüküyor ellerine sağlık😍
Dün.. Eşimle bir konuda tartışırken , daha doğrusu ben derdimi anlatmaya çalışırken susuyor , ölüm sessizliği gibi. Haliyle delirdim
Hergün trafikte defalarca cinnet geçiriyorum
10 gün önce maalesef 😔
İşyerinde arasıra sokuyorlar o krize
Dün ufak çaplı yaşandı..
Her gün düzenli oluyo
Sinirden değil ama aşırı kırıldığim için ağladım
Noluyor yahu ahdhad en son sabah geçirdim
Harikasın resim en güzel terapi
Epey oldu hatırlamıyorum...
Sinir krizi geçirmiyorum
Henüz kris geçirecek kadar sinirlenmedim 🙂
Geçen sene yaz aylarıydı