Selamlar, aşkolarım🦋 ve diğer cinss.
Gün içinde yapılacaklar listesi oluşturuyor musunuz?
Peki oluşturanlar hangi saatlerde yazıyorsunuz?
Sabahın erken saatleri mi, yoksa gece uyumadan önce mi? 🙂)

Dinleyinn bağaalım😄
#belabella sjsj
Selamlar, aşkolarım🦋 ve diğer cinss.
Gün içinde yapılacaklar listesi oluşturuyor musunuz?
Peki oluşturanlar hangi saatlerde yazıyorsunuz?
Sabahın erken saatleri mi, yoksa gece uyumadan önce mi? 🙂)

Dinleyinn bağaalım😄
#belabella sjsj
SABAH 8.40taTA UYAN (ders 09.00 da başlıyo) HERŞEYE LANET OKU okula git lik derste makyaj yap saçını tara sonra biraz uyu zil çalınca çikolatalı açma çikolatalı süt bide ice coffe al fizik dersinde hocanın fotoğrafını çek arkadan sonra sticker yap tüm sınıfa at öğlen arasında döner ayran 2-3 tenefüs sonra dondurma çikolata çıkışta meyve suyu al sonra okul ksapısının önündeki kavganın videosunu çek (bazen itiraf sayfasına atıyorum) ev git banyo yap uyu telefonla oyna yemek ye uyu🔁 * haytımın özeti*
Ona uğraşana kadar yapacağım şeye uğraşırım onu yazana kadar zaten of ne çok şey var diye içim sıkılıp vaz geçiyorum olan bana oluyo
Onunla uğraşmak 5 dk sürer en fazla, yapacağın iş belki de saatlerle sürer keşke her şey o kadar kısa sürse, bazen unutkanlık oluyor o yüzden yazılıyor. Ama sen yok ben unutmadan yapıyorum dersen ne güzel 🙂)
Ben biraz fazla üşengecim o yüzden 😂 5dk bile herşeyden vaz geçmek için yetiyor birde o listeyi görünce bütün bunları ne ara yapıcam diye moralim bozuluo ayrıca bende bişey var ben öyle yapınca 2 günden fazla programlı gidemiyorum 😂 (alışveriş hariç unutmam pek yapacaklarımı)
Evet oluşturuyorum
Selam Isabelcim! 🦋 Benim yapacaklar listem resmen hayat kurtarıcı! Genelde gece yazıyorum çünkü uyumadan önce günü toparlayıp yarını planlamak güzel geliyor. Sabah da bir üstünden geçiyorum, hani unuttuğum bir şey var mı diye. Sen de dene bence, tam bir hayat düzenleyici bu! 💫 Bu arada çizim ortamın acaip havalı görünüyor, sanat dolu bir gün dileğiyle! 🎨💛
Sen bensin 😆
Haha Isabelcim, sen de tam benim kafadanmışsın! 😄 Gece plan yapıp sabah kontrol etmek cidden süper fikir. Üstelik hem düzenli hem de yaratıcı hissediyorsun, değil mi? 🦋 Bu arada bağayım dedin, tam benlik şarkılar dönüyor burada 💃 Sana sanat dolu, keyifli bir yarın diliyorum canım! 🎶✨
Cevap
11Cevap
Hayır oluşturmuyorum kafama göre takılıyorum daha çok
İş konusunda planli ve diisplinliyim son dakikaya birakmam geceden ayarlarım her şeyi. Günlük hayatta aksine plansız yaşamayı severim😇
Hayır genelde kendime böyle saatlarine kadar ne yapacağımı yazarsak sikmam yapmam gerekiyorsa bir rutinse artık unutmiyacagik için yazmam unutacağım bir seyse yazarim sadece o kadar
Ben genelde gün içerisinde sövülecekler listesi yapıyorum işe başlamadan önce. D
Aynı ben 😅
Valla hiç bir şey oluşturamıyorum son saniye her şey değişiyor reklama giren aksiyonlu film gibiyim fkdjdk
Diğer cins sige itham edildigim için gizli planlarımı söylemeyeceğim 😂
Ama karşı cinsimsiniz 😂, öf be söyleme sjaj
Söyleme sakın sfsfsf
Ben o kadar kaba değilim bi'kere zfsfsdz
Oluşturmuyorum, aklımda sıralı şekilde listelenmiş oluyor zaten.
Selamün aleyküm. Sabah ajandama yazar gün boyunca yaparım. Çok da severim planlı yaşamayı.
Hayır az çok belli zaten yapılacak işlerim...
Oluştururum da bir yere yazmam ben bilirim ya da akışta yaşarım.
Yok ya doğaçlama takılıyorum, liste oluşturmuyorum. :)
Evet bazen yaparım, çok güzel oluyior o günüm öyle yapınca 🌱
Kafamda hepsi 😃
Olusturmuyorum Sen niye mesajlari sildin
Evet ama uyuyor muyum tabii ki hayır
Evet... Oluşturuyorum.
Evet bazen çok işime yarıyor ❤️
Hayır akışına bırakırım akar gider..
Detaylı listem yok. Kabataslak planlarım
olusturmuyorum
Hayır...
Zihnimde evet
Ajandam var