Müzik & Etkinlik Şarkı dinlemeyi mi yoksa söylemeyi mi daha cok seversin? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncellee Şarkı dinlemeyi mi yoksa söylemeyi mi daha cok seversin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 14,1b cevap paylaştı. Keyfim yerindeyse hem dinlemeyi hem de eşlik etmeyi seviyorum..https://music.youtube.com/watch?v=pAUbj3toiCk&si=Zg9muHJd-pbsEEGO 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. dinlemeyi severim 1 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sesim güzel olsa shjshjs 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Aaa kötü mü 😂 Yorumla Selinawoman 1 yıl Kalk kiz sogan dogra diyen annenin kizi gibi sesim jshjsh Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Vah vah 😂😂 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Dinlemeyi seviyorum ben 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Ne tarz dinliyorsun Yorumla Ebru2777 1 yıl Slow özgün birde Müslüm gürses seni yazdım cok dinlerim Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Sesini güzel bulmaz misin? Yorumla Ebru2777 1 yıl Buluyorum bir ar bir uygulama vardı sarkı uygulaması unuttum ismini orada popüler gibi olmustum düet yapmak isteyen isteyeneydi Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Ne güzel neden bıraktın peki Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl İkisini de çok seviyorum🥰 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Sesini güzel buluyor musun Yorumla
John__ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 398 cevap paylaştı. Dinlemeyi de seviyorum söylemeyi de. 1 0 Yorumla
adriii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Dinlemek 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Ne tarz Yorumla adriii 1 yıl Fark etmez metal de seviyorum Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Anladım iyi dinlemeler Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,5b cevap paylaştı. Dinlemek 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Söyleseydin😂 Yorumla
Mysong_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl İkisini de 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Keyfim yerindeyse hem dinlemeyi hem de eşlik etmeyi seviyorum..
https://music.youtube.com/watch?v=pAUbj3toiCk&si=Zg9muHJd-pbsEEGOdinlemeyi severim
Sesim güzel olsa shjshjs
Aaa kötü mü 😂
Kalk kiz sogan dogra diyen annenin kizi gibi sesim jshjsh
Vah vah 😂😂
Dinlemeyi seviyorum ben
Ne tarz dinliyorsun
Slow özgün birde Müslüm gürses seni yazdım cok dinlerim
Sesini güzel bulmaz misin?
Buluyorum bir ar bir uygulama vardı sarkı uygulaması unuttum ismini orada popüler gibi olmustum düet yapmak isteyen isteyeneydi
Ne güzel neden bıraktın peki
İkisini de çok seviyorum🥰
Sesini güzel buluyor musun
Ben dinlemeyi daha çok severim
Dinlemeyi de seviyorum söylemeyi de.
Dinlemek
Ne tarz
Fark etmez metal de seviyorum
Anladım iyi dinlemeler
Dinlemek
Söyleseydin😂
İkisini de