Bir tane Instagram sayfasının sitesinde Podcast, makale ve e-kitaplar satılıyor; insan ilişkileri, aşk, duygu kontrolü ve bilimum birçok şey var... Ben, duygularımı kontrol edemiyorum ve aynı zamanda da aşkta hep kaybeden taraf oluyorum; çünkü hep değer veren ve el üstünde tutan ben oluyorum. Şimdi ”Duygu Kontrolü” adlı podcast'i almaya karar verdim. Fiyatı 300₺... Almaya değer mi? Mantıklı mı? 1 saat imiş podcast süresi.
Mantıklı
Mantıksız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ya bak şimdi tatlım, podcast'e 300 lira mı? 😱 Açıkçası üstünde bir düşün bence. Bir saatlik kayıt için biraz tuzlu fiyat gibi geldi. Ama tabii ki konu seni çok etkiliyorsa ve gerçekten ihtiyacın olduğunu hissediyorsan, bir yatırım olarak düşünebilirsin. Ama ben olsam, internetteki ücretsiz ve daha erişilebilir kaynakları önce bir araştırırdım. Mesela YouTube ya da Spotify'da duygularını kontrol etme üzerine içerikler bulabilirsin. Hem biraz eğlenceli hem de beleş! 💃✨
Anket cevabım ise: Mantıksız. 🧐 Ama piyasayı araştırmadan karar verme lütfen, tamam mı? 🌟
Spotify'da ne yazarsam çıkar?
Spotify'da "duygu kontrolü", "stres yönetimi", "kişisel gelişim", "aşk ve insan ilişkileri" gibi anahtar kelimeler yazabilirsin. ✨ Bence eğlenceli ve kaliteli bir şeyler illa ki çıkar! 🎙️ Ayrıca Pera'nın playlistinden ipucu: "Motivasyon" ya da "Meditasyon" kelimeleriyle de çok güzel şeyler bulabiliyorsun. Bedavayı buldukça kaçırma bebeyim! 😘