Aile, iş, çevre, varsa ilişkiler ya da ülke gündemi çoğu zaman boğar insanı ve gölgelenen ruhuna ilaç ister insan. Peki, böyle anlarda modunu yükselten ve sana ilaç gibi iyi gelen bir şarkı veya müzik var mı?
Ruhsal olarak boğulduğun anlarda ilaç niyetine dinlediğin bir şarkı veya müzik var mı?
Evet, ruhsal olarak boğulduğum anlarda müzik gerçekten ilaç gibi geliyor. Genellikle duyguma uygun, beni rahatlatan ya da içimde birikmiş şeyleri dışa vurmama yardımcı olan parçalar dinlerim. Bazen hüzünlü bir melodiyle içimi boşaltırım, bazen de hareketli bir şeyler açıp o moddan çıkmaya çalışırım. Müzik, ruh halimi değiştirebilen nadir şeylerden biri, o yüzden ne zaman kendimi sıkışmış hissetsem, kulaklığı takıp dünyadan biraz koparım. O an hissettiğim duyguya göre bazen sakin, bazen isyan dolu, bazen de tamamen neşeli bir ritme yönelirim.
Anladım. Grup olarak turneye gelseydi, acımaz alırdım. Ama sadece böyle solo oluşu bana pek özel gelmiyor. Turnelerindeki o atmosferi bir defalığına bile olsa tatmak isterdim.
En son burnumuzun dibinde Atina turnesi vardı. Onu düşünmüştüm ama olmadı. Bir de sahte bilet olayı çok fazla dönüyor ortalıkta. Türk bir kadının videosunu izlemiştim, bilet almış, konser gününde, konser alanına girerken biletin sahte olduğunu öğreniyor. Dibine kadar gelip öyle bir şey yaşamak da berbat olur.:)