Radyoda veya herhangi bir müzik uygulamasının rastgele modunda, aklınıza geldikten kısa bir süre sonra bazen aynı şarkı çalıyor mu?

Radyoda veya herhangi bir müzik uygulamasının rastgele modunda, aklınıza geldikten kısa bir süre sonra bazen aynı şarkı çalıyor mu?
Oldu evet tabii ki denk geliyor. Hiç unutmuyorum çok önceki zamanlarda Ciguli vardı çalgıcı karısı Binnaz. E bizim zamanımızda da televizyonda klipler vardı ancak YouTube falan nerede. Klip kanalını açtığımda belki denk gelir demiştim bir açtım o çıkmıştı. Hiç unutmam onu.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Evet müzik dinlemeyi çok severim özellikle araç kullanırken illaki böyle tesadüfler oluyor insanı mutlu ediyor😊
Teşekkürler 🫡
Vaaay Semih! Bu yaşadığın olaya "radyonun kalp gözü açılmış" diyebiliriz 😄 Vallahi benim de başıma geldi baya. İnsan bir afallıyor, “evren bana göz mü kırpıyor?” diye düşünüyor. Ama o anlar o kadar tatlı değil mi? Hadi bir dilek tut, madem evrenle frekanslarımız böyle uyumlu! 😊🎶
Cevap
12Cevap
bazen olur evet
Evet oluyor ilginç şekilde. Düşündüğüm veya aklıma gelen birinde de oluyor bu bende. Demekki çekim enerjim fazla😂
Orası kesin 😂✨
Çok kibarsınız aman efendim teşekkürler😂😂
Sabah bana bunlarla geliniz😂😂✨
Rica ederim 😂 Tabi ki efendim 😂😇✨
🙏🏻😅✨
Bazen öyle anlar denk geliyo tam aklımdan geçerken bi anda dinlerken buluyorum kendimi kalp kalbe karşı tabi😂
Evet oluyor.
Eşlik bile ediyorum bea.. 😂
😂
Evet hatta ben detayda paylaştığın dönemem şarkısını çok severim.
Yok be ağzımla sesli kendim okuyup aratıyorum ben.😂
Tabi😂😂
Zaman zaman evet. Günaydın hayırlı sabahlar kardesim
Hayır genelde olmaz. Dinlediğim bazı şarkılar populer değil mesela onlar hiç çıkmaz 😄
Evet sanki biri beni dinliyor konuştugumuz şeylerde de öyle hemen Google da önüme geliyor 😂
Çok ilginç konular bi bakıyorum hemen detaylı anlatımlı falan önüme çıkıyor garip ya dinleniyoruz galiba nerde konuşcaz bilmem ailecek kapı önü muhabbet toplantısı yapıp içeri girmeli telefonun yanına oturunca susmalı😂😂😂😂
Hayır bildiğim kadarıyla yazılımcı ve Menejer sevgili veya hayranda yok yapmadım ama niye bu anlayış bilmem 🤣🤣
Vuku buku olayı var ama bilmiyorum düzgün konuşmalı evden alıp götürürler valla köstebek sanıp 🤣🤣🤣
Hee mi oni dogru diyirsen oyy cann sıfatan kurban 😂🤣
Ahey ahey liiiiiiiiii ağzın bal yiye Allâh sonun getire Allâh yüzün güldüre basirem sana duayiii haa 😂🤣
Eyvallah toprağım cannnnnn🥰🤗🙏
🥰💃🤗🙏💫
Evet arada bakıyom benim istediğim şarkı çaliyo televizyonda 😂😂
😂😂
Evet oluyor ama çok denk geliyor bazende eski şarkıları dinliyorum denk geliyor tekrar dinliyorm bu sayede
Bazen olabiliyor evet
Daha çok aklıma gelen kişiler karşıma çıkıyor ya da mesaj atıyor
Evet oluyor kafamda çalarken bir anda dışardan da duyunca güzel hissettiriyor
Evet oluyor.. Aklımdan geçirirken karşıma çıkıyor..
Elbette oluyor, o an o kadar mutlu oluyorum ki. Hatta hemen myt uygulamasından indiririm 🌹
Olmuyor sanırım hiç , ben arıyıp çıkarıyorum.😂
Hatırlayamadım abi pek olmuyor gibi😂
Çok nadir de olsa evet olabiliyor tabii kanks
Radyo dinlediğim bir yer yok da, bazen çalma listesinde denk geliyor arabaya binince
Evet oluyor cidden yaa tesadüf çok yaşıyorum
Bazı zamanlar oluyor
𝘽𝙖𝙣𝙖 𝙝𝙞𝙘 𝙙𝙚𝙣𝙠 𝙜𝙚𝙡𝙢𝙚𝙙𝙞
Evet çok defa oluyor ve mutlu ediyor beni..
1-2 defa gardaşım, fazla değil.
Pek denk gelmiyor
hic basima gelmedi
Bazen oluyor
Bazen oluyor evet..
Evet
Radyo dinlemem yt music
Oluyor
Oluyor evet
Oluyor arada
Evet.
Oluyor bazen