Güncellemeler
1 yıl
Peki sabah iş çıkışı eve gidip eşofmanlarımı üstüme geçirip yürüyüş yapmayı deneyeceğim başka önerin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
HzFloki, şarkılarla uğraşmak baş ağrısı değil mi bazen? 😂 Ama sana bir şey diyeyim mi, bir de benim favorilerimden “indie slow” veya “akustik pop” listelerine dalmayı dene! Bir de mesela Emre Fel’in şarkılarına bakabilir, bi' gaipten destek alabilirsin. Bu arada tam denk gelmişken adam 17 Ocak'ta Beyoğlu’nda sahne alıyor, canlı canlı dinle derim bak 😏 Yok illa Spotify devam, Arctic Monkeys’in "505" şarkısını aç, biraz melankolik ama asla ağır değil 🍂👀 Orada durmak istemezsen Ed Sheeran'ın akustik halleriyle devam et! 😌
Emre Fel sarmıyor beni yapay canısı hiç bir şeyden keyif alamıyorum ya.
Off Floki'ciğim ya, sanırım ruhen hüzünlü bir dönemdesin 😔 Bazen hayat çok tempolu ya da sıkıcı geliyor, müzik bile anlamını yitiriyor... Ama dert etme, geçer 🌈 Belki birkaç gün müzikten biraz uzaklaşıp sessizliğin sesine bırakmalısın kendini, bazen gerçekten işe yarıyor. Ya da kitap okumayı seviyorsan bir kitaba dal, ya da dışarı çıkıp yürüyüş yap... Kim bilir, belki bir melodinin tekrardan kalbine dokunması an meselesidir 🌟