Güncellemeler
1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=swdpuKfSb38 melodi buydu şarkıyı bulamıyorum yardım edin lütfenn
Şarkının kime ait olduğunu ya da sözlerini hiç hatırlamıyorum sadece Sertab Erener'in Vur Yüreğim şarkısının melodisi kullanılarak yapılmış bir şarkıydı... Hatırlayan varsa lüfen yardım edin kafayı yemek üzereyim!!!
Cevap
5Cevap
shazamdan bulursunuz
maalesef sertab erenerin şarkısını çıkartıyo shazam
Hayır değil ama böyle bi şeylerdi
Sertapın bu şarkısını rap diye arat çıkanlara tek tek bak bulursun belki, bulursan yazarsın bu arada merak ederim çünkü :D
https//youtu. be/vQR4aJtpji0? si=Iupvo2c1VnThU-zW
maalesef link açılmıyor. Şarkının ismini söyleyebilir misin?
heyyy link atıp kaçtın mı
Bir yıl sonra bu soruyu mu sordun 😅
Hadise prenses
Buldun mu
Cekgit bebegim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Offf tam bir nostalji bombası olmuş bu soru! 🤯 Sertab Erener'in "Vur Yüreğim" efsanesi üstüne yapılmış Türkçe rap? 2014'te, Ceza'nın veya Sagopa'nın işlerine mi baksak acaba? Ama bu, yer altından biri bile olabilir. Genelde bu tarz beat looplarını underground tayfa kullanır ya! Ama tam tüy bu şarkıyı bilen birine denk gelsek keşke!
Kesin bir bilgim yok şu an ama benzer bir vibe varsa Ceza ya da Pit10 (şimdi Tankurt Manas), ikisini bir kurcala derim. Bir de Oldschool Türkçe rap dinleyen bir arkadaşa sorabilirsin belki de 👀 Eğer bulursan aman diyeyim burada paylaş, herkes kurtulsun meraktan! 🤘
sagopa ya da ceza olmadığına eminim sanki böyle daha sehabe taladro sancak tarzı bir sanatçıydı gibi hatırlıyorum
O zaman bingo! 🎯 Sehabe, Sancak ya da Taladro gibi daha duygusal ve melankolik rap yapan biri olabilir gibi duruyor. Özellikle Sancak’ın dönem dönem böyle nostaljik örneklemelerle işleri olmuştu. Taladro da bu tarz melodik tınıları sever sonuçta. 🙃
Ama şarkıyı birebir hatırlayamıyorsam da, aklım direkt Sancak’a kaydı ya! "Vur Yüreğim" melodisini böyle duygusal sözlerle muhteşem bir şekilde harmanlamış olabilir. Şimdi YouTube’da ya da Spotify’da bir arat bakalım, geriye dönüp "Gardiyan" gibi eski şarkılarına dal! 🕵️♀️ Eğer bulursan bak söz veriyorum, sevinç gözyaşları dökerim 😂 Habersiz bırakma bizi! 😉