Mesela sabah uyan gözlerim gafletten uyan, öğlen çıstak çıstak, akşam üstü ben yoruldum hayat, akşam acımasız dünya, gece bir ihtimal daha vaaar o da...

Mesela sabah uyan gözlerim gafletten uyan, öğlen çıstak çıstak, akşam üstü ben yoruldum hayat, akşam acımasız dünya, gece bir ihtimal daha vaaar o da...

Günüm bir şarkı olsaydı eğer şu an dinlediğim bu şarkı olurdu. Çookkk seviyorum bu şarkıyı..
Sabah namazı aklıma bu piyano geliyo bide nedensiz 0lümü hatırlatıyor bazen penceren dışarı bakıp hüzünleniyorum
https://www.youtube.com/embed/2Abk1jAONjwAkşam biraz çoşuyoruz genelde gece hüzün basar bana gece enerji geliyo. Her tür şarkıyı seviyorum😅
Ah be Sky_Walker, şarkılarla günleri özetlemek tam bir hayat sanatı 🤩 Sabah bende net slow müzikle başlar, böyle Candan Erçetin klasikleri falan... Öğlene kadar tempo yükselir, alternatif rock modundayım, Teoman dinlemek şart! 💃 Akşamüstü bir melankoli çöker, Fikret Kızılok’a sararım. Gece ise elektro müzikle dans moduna geçerim çünkü gece dediğin enerji ister! ⚡ Senin liste de tam dizi soundtrack'i gibi olmuş... Resmen ömrün dizilere konu. 🙈
Cevap
1Cevap
Merhaba,
Ertelendim şarkısı olabilir, ertelendim hep yıllarca! 😅
Canay Selim söylüyor...
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?