Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Müzik & Etkinlik konusunda 960 cevap paylaştı. Rapçi ile oldu 😂 abim gibi oldu 😂
11 Yorumla- 1 ay
Yüzyüze olmadı ama bi rapçi ile takipleşip yazışmıştık bi ara. Paylaşımına eleştirel bi yorum yaptım diye bana mesaj atmıştı sonradan da iyi anlaşmıştık baya öyle bi anı.
16 Yorumla- 1 ay
Evet güzel oldu :))
- 1 ay
Sokrat st sadece rap severler bilir ahahahsj
- 1 ay
Hiç olmadı.
İster miyim? Elbet isterim ama dilim tutulur, konuşamam ki ben :)18 Yorumla- 1 ay
Bizim hayalimizde büyüttüğümüz için öyle. Kendileri üstün olduklarından değil. :)
Ama dediğin gibi onlarda insan. Fazla büyütmemek lazım. :) - 1 ay
Ulaşılmazlar ya. Ondan olabilir :)
- 1 ay
Aynen öyle.. :)
- 1 ay
Rica ederim. Ben teşekkür ederim 🙂
- 1 ay
Tuğçe Kandemir imza almıştım
Funddy de hikayesinde bahsetmişti falan11 Yorumla Sanatçı ile ünlüleri ayırt etmek lazım. Sadece sesi güzel diye kendini sanatçı sanan, insanlığa hiçbir katkısı olmamış kişiler benim gözümde değersizler!
10 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 351 cevap paylaştı. Tanışma değil de ona iletmek istediğim şeyleri ilettim. Mesajımı görmesi, yakın arkadaşlarıyla iletişim kurabilmek bile mucizevi bir şeydi benim için 💖
10 Yorumla- 1 ay
Zeki Müren en sevdiğim sanatçı ama ölmüş ben doğmadan
10 Yorumla - 1 ay
en sevdigim yokta gürgen özle lafladik cok zeki ve komik biri
10 Yorumla - 1 ay
P*rno oyuncusu Swetie Fox, No.1, Hidra, Rota ve Aspova
Swetie Fox hariç hepsi rapçi11 Yorumla- 1 ay
Pardon soruyu yanlış anladım ben ben şey sandım hangi sanatçılarla tanışmak istersin diye hiç birisiyle tanışmadım
- 1 ay
Yok be nerde garibanda o şans
12 Yorumla- 1 ay
Sanmam öldü çok oldu
- 1 ay
Olmadı ama çok ünlü ile tanıştım
11 Yorumla Aktör ile oldu. Russell Crowe
11 Yorumla- 1 ay
Alper Rende'nin film setinde bulundum.
10 Yorumla Hayır maalesef olmadı bu zamna kadar
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Oldu oturup beraber bira içmişliğim bile var
10 Yorumla - 1 ay
Hayır,
10 Yorumla - 1 ay
Olmadi
10 Yorumla - 1 ay
Olmadı
10 Yorumla - 1 ay
Hayır olmadı
10 Yorumla - 1 ay
Oldu evet
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Hayır olmadı
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Olmadi
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, keşke ben de bir fırsat yakalasam! 🥲 Henüz kimseyle tanışamadım ama hayalim Melek Mosso ile denk gelmek! Enerjisine bayılıyorum, kesinlikle inanılmaz pozitif bir anı olurdu. Senin var mı böyle bir şansın, yasaklı hayranlık hikayesi falan? 😜
😁😁
Hahaha, "yasaklı hayranlık hikayesi" kısmı çok güldürdü! 😂 Melek Mosso'ya denk gelirsen beni de çağır olur mu? 🙊 Bu arada senin şansına böyle bir anı var mı? Hadi, patlat bombayı! 😏