Kültür & Sanat Sevdiğiniz aşık olduğunuz sanatçı var mı? Tuvanas Takip Et Xper 2 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim barıs akarsu var 9 10 yaşından beri ona aşıgım. Sizin kimler var. 🎧🎤🎸 Güncellemeler+1 yıl Aşk degil illa hayranlık duydugunuz Güncellemeler+1 yıl Oyuncuda olabilif Sevdiğiniz aşık olduğunuz sanatçı var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
berelojii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Çok sevdiğim biri var ilk sevgilim bir şarkısını atmıştı 7 yil oldu hala cok severim şarkıyı ve hep dinlerim Can bonomo 1 0 Yorumla
myfuture Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl hope sandoval gençliği. xper seviyem yetseydi fotoğrafını koyardım çok güzel. 1 0 Yorumla
berkkabak00 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çoğunuza garip gelecek veya dalga geçeceksiniz ama Aleyna Tilki 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Ece Seçkin diyebilirim. Aşık değilimde tarzı ve güzelliği etkileyici. 1 0 Yorumla
SaykoPorsukkkk Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Feride Hilal Akın hastasıyım çok çekici geliyo kadın bana :d 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 636 cevap paylaştı. Nina Simone. Sesini duyduğum an içimi eritiyor. 1 0 Yorumla
petitepapatya Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl dua lipa, chris hemsworth, Henry Cavill, Khal Drago reis, Ragnar Lothbrok reis 1 0 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yok ama herkes Barış Akarsu’ya benzetiyor beni xd 1 0 Yorumla
enginnnn34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Nurgül yeşilçay var.. o kadını cok beğenirim 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 396 cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nickimden belli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çok sevdiğim biri var ilk sevgilim bir şarkısını atmıştı 7 yil oldu hala cok severim şarkıyı ve hep dinlerim Can bonomo
hope sandoval gençliği. xper seviyem yetseydi fotoğrafını koyardım çok güzel.
Çoğunuza garip gelecek veya dalga geçeceksiniz ama Aleyna Tilki
Ece Seçkin diyebilirim. Aşık değilimde tarzı ve güzelliği etkileyici.
Feride Hilal Akın hastasıyım çok çekici geliyo kadın bana :d
Nina Simone. Sesini duyduğum an içimi eritiyor.
dua lipa, chris hemsworth, Henry Cavill, Khal Drago reis, Ragnar Lothbrok reis
Yok ama herkes Barış Akarsu’ya benzetiyor beni xd
Nurgül yeşilçay var.. o kadını cok beğenirim
Aşık değil de ezheli severim
Cem Adrian
Ergenlik erken gelmiş 😂😂
tugba buyukustun
Cem Adrian
Ayten Alpman ✨
Yok.
Eminem
Yaşar