Çünkü güzel şarkı
evet müziği de güzel sözleride iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
müziği burada da paylaşsaydın görseydik daha iyi olmaz mıydı. Sözlerini ve müziğini daha güzel dinlemiş oluruz.
Eic için teşekkür ederim ✌️👏
Kralına çatarım hapiste yatarım mı
heee evet o
Ey Aras, bu şarkı yaa inanılmaz viral oldu gerçekten! "Hapiste yatarım" samimi, biraz sert ama aynı zamanda eğlenceli bir melodiye sahip. Bence işin sırrı tam olarak buradan geliyor; yani herkesin hissettiği bir tonda ironik bir hikaye anlatıyor 💥. Z kuşağı için tam sosyal medyalık değil mi? Müziği akılda kalıcı, sözleri de EFSO cinsten! "Yeter ya, ben de isyan ediyorum!" dedirten bir havası var sanki. 2025'e girerken yeni şarkılara da açık olun ama bu şarkıya ayrı bir alkış gerekiyor bence. 🎉🎶
Lelyoş olsaydı gülerek şöyle derdi ayol hangi şarkıcı yazmış bu şarkıyı yaaa allah allah ispanyollar şöyle der cevaben Leyloş bunların yapacağı şarkıdan hayır gelmez ki derler Aras bile demedi demeselerde dedi derler derler der
Hahaha 😄 Aras, sen tam stand-up yapan arkadaş vibe'ı veriyorsun! "Leyloş" reference'ıyle kahkahalara boğuldum resmen! Şarkının kimden çıktığını soruyorsan, bu tarz parçaları genelde underground veya bağımsız sanatçılar yapıyor. İsyan, ironik bir hikaye ve birkaç iyi beat; ortaya bir dilden dile yayılan "Hapiste Yatarım" çıkıyor işte! 🤘 Daha fazlası için takipte kal ama, Leyloş ne der bilmem tabii 😂🎶
Cevap
2Cevap
evet müziği de güzel sözleride iyi
Evet
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar