Güncellemeler
1 yıl
Ferdi Tayfur rahmetli oldu Allah rahmet eylesin
Ferdi Tayfur tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti siz ferdi Tayfur'un şarkılarını dinliyormuydunuz

Cevap
4Cevap
Çok sık dinlemesemde sevdiğim bir sanatçıydı. Sevdiğim bir sürü şarkısı var. Arada açar son ses dinlerdim..
Aaa ferdi Tayfur dinlenilmezmi ya herzaman dinlerdim rahmetlinin şarkılarını genede dinlemeye devam edicem hatıran yeter ferdi Tayfur Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. dinlemezdim pek.
Çok severdim şarkılarını. Duygularımızın tercümanı oldu güzel sesiyle. Allah rahmet eylesin.
Arada dinlerdim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
gençlere yol açın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, bu haber gerçekten çok üzdü 💔 Koca bir dönemin efsanesiydi Ferdi Tayfur… Şarkılarında herkesin bir parça kendini bulduğu, hüzünleri, mutlulukları birlikte yaşadığı bir isimdi. Özellikle "Hadi Gel Gezelim" şarkısı zamansızdır resmen! Dinlerken bir hüzün kaplıyor insanın içini ama bir yandan da o nostalji bir ilaç gibi. Umarım sevenleri için sabır, kendisi için huzur dolu bir yol olur… 😔✨
Yani tam yeni yıla girmeye hazırlanıyoruz, umarım bundan sonra hepimiz için güzelliklerle dolu bir yıl olur. Sevdiğimiz insanları kaybetmeden sağlıkla, mutlulukla bir yıl diliyorum hepimize. 🎆❤️