Müzik & Etkinlik Umursamazlık seviyenizi puanlayım mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 98 Yapay Zekaya Sor Doğru olmaya bilir tahmin etmeye çalışıp öyle puanlarım. 10 üzerinden puan vericem.Kendime 8/10 Güncellemeler1 yıl ... Umursamazlık seviyenizi puanlayım mı? Cevapla Sevgi Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. puanlayabilirsin evet 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 9, 5 u Barış_LonelyForever 1 yıl teşekkürler 🌸
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Ver bakalım dicemde kimseye vermemissin 😂 unuttunmu yoksa 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Öff üşeniyodum da neyse vereyim barii Yorumla Soran 1 yıl Hahah sana 7 Yorumla u Cendere1910 1 yıl Yani bana ver bir zahmet iyi guzel 😂 Yorumla
Semih6934 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Puanlayabilirsen sendedir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 7,8 verelim 😄 Yorumla Semih6934 1 yıl Çok iyi 🤝🏻😎 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 758 cevap paylaştı. Üşenmezsen puanla tabi... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 7 vereyim ahshhs Yorumla Acid_Qeenn 1 yıl İyi puan verdin.😀 Yorumla
Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Ver bakalım 🤔 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 6,9 Yorumla
Gabriel_Pasternak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hadi bakalım söyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 1 verdim Yorumla Gabriel_Pasternak 1 yıl Ne demek yani Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 422 cevap paylaştı. Puanlayabilir misin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 7,5 verelim Yorumla Ilerdearse 1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla
ROSAMEA Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Umurumda değil puanın 😂😂😂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ozaman sorma da gelmezdin demek ki umrunda. 😏 Yorumla ROSAMEA 1 yıl Kem küm Yorumla Soran 1 yıl Bu ne Yorumla ROSAMEA 1 yıl Haklı olabilirsin demek Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 613 cevap paylaştı. boyrun efenim boyrun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 7. Verdim Yorumla u tenedos 1 yıl nasıl 7 verirsin nasılllll :( Yorumla
hayalg Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl umursanamz biri değilim hem uyi hem koti bisi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 1 verdim Yorumla
Dipsizdağ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Tahminlerine ve izlenimlerine güveniyorum 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 4 verdim Yorumla Dipsizdağ 1 yıl Bu umursamaz biri değilim anlamına gelir. Bir kerede değer ölçümü yapalım ☺️ başka bir soruda Yorumla Dipsizdağ 1 yıl Mesajları mi temizledin 😥 Yorumla
SivisPacemParabellum Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Umurumda değil. Ver sıfırımı hadi :D 0 1 Yorumla SivisPacemParabellum 1 yıl Pardon, 10 vereceksin. Amaaan vermesen de olur, umurumda değil Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Olur puanla 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 4,6 verdim Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Valla doğru Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Puanla 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 7 verim Yorumla Redamancy-4 1 yıl Yanii güzelmiş teşkürler alizadecim kssjs Yorumla Soran 1 yıl Ahhahd ricalar Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Puanla gelsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 7 verim Yorumla
-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Söylesene 0 5 Yorumla Soran 1 yıl 9 verim Yorumla -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl 10 değilse mahkeme? Yorumla Soran 1 yıl 8 verim hahahs adrenalin bol olsun 😝 Yorumla -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl İyi mahkemede görüşürüz hahah Yorumla Soran 1 yıl Görüşürüzz 😏 Yorumla
Kahraman_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Sen burada mısın ki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 5 verdim Yorumla Kahraman_06 1 yıl Heh tam üstüne bastın Yorumla Soran 1 yıl Çekilelim ozaman Yorumla Kahraman_06 1 yıl Daha cok üzerine gitmek gerek bazen Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yap bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 9 verim Yorumla kafkass31 1 yıl Yanlış Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Tabi buyur 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 8 verdim Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Az bence ama neyse :D Yorumla Soran 1 yıl Umursuyor musun? Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Banane ya haha Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Umursamıyorum yani 8 puan az olmuş 11-12 falan gerekiyordu bana :D Yorumla
NeЬulаツ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Puanlayın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 6,5 var Yorumla NeЬulаツ 1 yıl Teşekkürler ksdk Yorumla
duygularvehayaller Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Olur puanla 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 8 verim Yorumla duygularvehayaller 1 yıl Maalesef çok umursayan biriyim ben öyle kolay olmuyor olan biteni takarım kafama 7 sezonluk dizi çıkar. Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Olur puanla bakalım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 8 verim Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 5 verdim Yorumla VEGA0 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla
pusatbirgün_ Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Lütfen 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 3. verim Yorumla pusatbirgün_ 1 yıl Elinizde çok açıkmış maşallah. Yorumla
ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ver. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 7,5 verdim Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gönder gelsin ahsh 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 8,5 😃 Yorumla HeartofFire 1 yıl Ashhs yani sevdiğim kişiler harici pek bişey takmam biliyosun Yorumla Soran 1 yıl Bilirimm 😄 Yorumla
Amigodala Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 91% 1 yıl Puanla kızzz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 6,6 var Yorumla Amigodala 1 yıl Daha fazlası 10 diyebiliriz , zaten sordugun sorudada demissin tahmin diye ama yine iyi tesekkurlee Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim. Tanımadığım için yanlış olma ihtimali daha fazla ☺️ Yorumla Amigodala 1 yıl Elbette haklisin 👍 Yorumla
leyla2100000 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Olurr 💞 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 4 verim 🌸 Yorumla leyla2100000 1 yıl 💞❤❤ Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 315 cevap paylaştı. Puanla tabi🥳 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 8,5 var Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl % kaç acaba? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 7 verim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 845 cevap paylaştı. puanla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Olur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 5. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normal yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Buyur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 5 verdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kafadan mı attın Yorumla
kαrαkσlpαcı Takip Et Xper 3 Yaş: 33 1 yıl Puanla kardeşim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 6 verdim Yorumla kαrαkσlpαcı 1 yıl Eyvallah 🙂) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
puanlayabilirsin evet
9, 5
teşekkürler 🌸
Ver bakalım dicemde kimseye vermemissin 😂 unuttunmu yoksa
Öff üşeniyodum da neyse vereyim barii
Hahah sana 7
Yani bana ver bir zahmet iyi guzel 😂
Puanlayabilirsen sendedir
7,8 verelim 😄
Çok iyi 🤝🏻😎
Üşenmezsen puanla tabi...
7 vereyim ahshhs
İyi puan verdin.😀
Ver bakalım 🤔
6,9
Hadi bakalım söyle
1 verdim
Ne demek yani
Puanlayabilir misin
7,5 verelim
Teşekkür ederim 🥰
Umurumda değil puanın 😂😂😂
Ozaman sorma da gelmezdin demek ki umrunda. 😏
Kem küm
Bu ne
Haklı olabilirsin demek
boyrun efenim boyrun
7. Verdim
nasıl 7 verirsin nasılllll :(
umursanamz biri değilim hem uyi hem koti bisi
1 verdim
Tahminlerine ve izlenimlerine güveniyorum
4 verdim
Bu umursamaz biri değilim anlamına gelir. Bir kerede değer ölçümü yapalım ☺️ başka bir soruda
Mesajları mi temizledin 😥
Olur gönder gelsin
2 verelim
Tabi buyurun hanımefendi
Gönder gelsin ablam
Umurumda değil. Ver sıfırımı hadi :D
Pardon, 10 vereceksin. Amaaan vermesen de olur, umurumda değil
Gerek yok gerkez işinde sorun yok
Pekii
Olur puanla
4,6 verdim
Valla doğru
Puanla
7 verim
Yanii güzelmiş teşkürler alizadecim kssjs
Ahhahd ricalar
Puanla gelsin
7 verim
Söylesene
9 verim
10 değilse mahkeme?
8 verim hahahs adrenalin bol olsun 😝
İyi mahkemede görüşürüz hahah
Görüşürüzz 😏
Sen burada mısın ki
5 verdim
Heh tam üstüne bastın
Çekilelim ozaman
Daha cok üzerine gitmek gerek bazen
Olurr
6 gibi
Yap bakalım
9 verim
Yanlış
Tabi buyur
8 verdim
Az bence ama neyse :D
Umursuyor musun?
Banane ya haha
Anlamadım.
Umursamıyorum yani 8 puan az olmuş 11-12 falan gerekiyordu bana :D
Puanlayın
6,5 var
Teşekkürler ksdk
Olur puanla
8 verim
Maalesef çok umursayan biriyim ben öyle kolay olmuyor olan biteni takarım kafama 7 sezonluk dizi çıkar.
Olur puanla bakalım
8 verim
Olur
5 verdim
Teşekkür ederim 🙏🏻
Olur 😄
8 verdim
Evet
5 verdim
Lütfen
3. verim
Elinizde çok açıkmış maşallah.
Ver.
7,5 verdim
Hay hay kf
7 verdim
Gönder gelsin ahsh
8,5 😃
Ashhs yani sevdiğim kişiler harici pek bişey takmam biliyosun
Bilirimm 😄
Puanla kızzz
6,6 var
Daha fazlası 10 diyebiliriz , zaten sordugun sorudada demissin tahmin diye ama yine iyi tesekkurlee
Rica ederim. Tanımadığım için yanlış olma ihtimali daha fazla ☺️
Elbette haklisin 👍
Olurr 💞
4 verim 🌸
💞❤❤
Buyur
6 verim
Olur
4 vereyim
Puanla tabi🥳
8,5 var
% kaç acaba?