Müzik & Etkinlik Tuvaletlerde duyduğunuz en ilgiç şey neydi? gecesiyah022 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim az önce duyduğu. Şey tam olarak şöyleydi“Kızım parasını aldığım adam burada, benide tanıdı” sanırım birini dolandırmış ve adam tesadüfen kızı görmüş. Kızda hemen arkadaşıyla tuvalete koşmuş 😂😂 Tuvaletlerde duyduğunuz en ilgiç şey neydi? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 427 cevap paylaştı. Bizde daha esrarengiz olaylar oluyor knk kapıyı tıklatıyorsun boş mu diye içeriye gel diye davet ediyorlar 🤦 0 1 Yorumla myd1oez 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Erkekler öyle değil ki. Birtek pisuvarda işini bitirip gidiyorlar 1 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 557 cevap paylaştı. Ben bu kulaklarla sunu duydum.. Adam telefonda konusuyordu "" karim burada olum... Yaninda biri var... Ya duyguda burada...:))... Yerlerde karsidqki birsey dioyir cevaoliyor bu.. Duyguda sqnirim sevgilisi :)) 4 lu pisti olmuslar :)) 0 0 Yorumla
-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bombandiman sesleri garip bir şey değildi 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 359 cevap paylaştı. beter olsun 0 0 Yorumla