(ElvesTOON) müziğini arıyorum?

Arkadaşlar, uzun süredir ElvesTOON müziğini arıyorum ama bir türlü bulamıyorum. Özellikle 'Gurur Müziği' ve 'Dodurga Masal Müziği' gibi parçalar vardı, onları dinlemeyi çok istiyorum. Google’da araştırdım ama bulamadım. Bazı kişiler, ElvesTOON'un kanala saldırı yapıldığını ve müziklerin kaldırıldığını söylüyor. Bu müziklere dair bilgisi olan ya da bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? Yapay zeka veya diğer arama araçları bu konuda bana yardımcı olabilir mi? Eğer daha önce dinlediyseniz veya bir kaynağa sahipseniz, paylaşabilirseniz çok sevinirim. Şu an gerçekten çok takıldım ve bulmak istiyorum.

Ayrıca, ElvesTOON'un FLP dosyalarını da bulamıyorum. Bu tarz projelerin FLP dosyalarını paylaşmak yerine genelde sadece müziklerini paylaşıyorlar. Masal müziği melodisi veya benzer projelere sahip olan birileri varsa, FLP dosyasını paylaşabilir mi? Birçok kaynağa baktım ama elimde hiçbir şey yok. Google, YouTube veya diğer platformlarda da net bir sonuç bulamadım. Yardımcı olabilecek ya da bu müzikler hakkında bilgi sahibi olan birileri varsa, lütfen paylaşın. Müzik yapımcıları, forumlar ya da topluluklar konusunda öneri alabilirim. Şu an bu konuda gerçekten zorlanıyorum ve bir çözüm arıyorum.

(ElvesTOON) müziğini arıyorum?