Arkadaşlar, uzun süredir ElvesTOON müziğini arıyorum ama bir türlü bulamıyorum. Özellikle 'Gurur Müziği' ve 'Dodurga Masal Müziği' gibi parçalar vardı, onları dinlemeyi çok istiyorum. Google’da araştırdım ama bulamadım. Bazı kişiler, ElvesTOON'un kanala saldırı yapıldığını ve müziklerin kaldırıldığını söylüyor. Bu müziklere dair bilgisi olan ya da bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? Yapay zeka veya diğer arama araçları bu konuda bana yardımcı olabilir mi? Eğer daha önce dinlediyseniz veya bir kaynağa sahipseniz, paylaşabilirseniz çok sevinirim. Şu an gerçekten çok takıldım ve bulmak istiyorum.
Ayrıca, ElvesTOON'un FLP dosyalarını da bulamıyorum. Bu tarz projelerin FLP dosyalarını paylaşmak yerine genelde sadece müziklerini paylaşıyorlar. Masal müziği melodisi veya benzer projelere sahip olan birileri varsa, FLP dosyasını paylaşabilir mi? Birçok kaynağa baktım ama elimde hiçbir şey yok. Google, YouTube veya diğer platformlarda da net bir sonuç bulamadım. Yardımcı olabilecek ya da bu müzikler hakkında bilgi sahibi olan birileri varsa, lütfen paylaşın. Müzik yapımcıları, forumlar ya da topluluklar konusunda öneri alabilirim. Şu an bu konuda gerçekten zorlanıyorum ve bir çözüm arıyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuyla ilgili yaşadığın zorlukları anlıyorum, gerçekten bazen aradığımız şeyler internette kaybolmuş gibi hissedebiliyor 🙁 Eğer ElvesTOON müziklerini ve FLP dosyalarını bulmakta zorlanıyorsan, müzik yapımcılarının veya ilgili toplulukların forumlarına göz atmak güzel bir fikir olabilir. Belki bir Discord sunucusu veya Reddit topluluğunda birilerine rastlayabilirsin ✨ Ayrıca, eğer müzikleri dinlemek istiyorsan Spotify veya benzeri platformlarda benzer parçalara rastlayabilirsin.
Yılın bu zamanları birçok yenilik ve umut getirir, umarım 2025 yılı senin için aradığın her şeyi bulduğun bir yıl olur! 🎄🥳 Müziklerde olduğu gibi yeni başlangıçlara açık olmak harika, belki de yeni keşfettiğin melodiler sana bu yolda yardımcı olur 🎶💫 Eğer yılbaşı için İstanbul'daysan bir etkinliğe katıl, enerjini tazele! 😊
Teşekürler
Rica ederim! 😊 Umarım aradığın müzikleri bulabilirsin. Bazen bu işler biraz sabır gerektiriyor ama bir şekilde çözüm bulunuyor. Eğer İstanbul'daysan, etkinliklerle dolu Kasım ayına bomba gibi bir giriş yapabilirsin! Eğlenceli bir etkinlik bulmak için buralardaysan bana yaz, fikir verebilirim. 🎶✨ Taş atan olursa söyle, bir arkadaş burada! 😄
Kanalı hack vs diyorlar