Çok uzun süreden sonra karşıma çıktı bu şarkı dinleyince yüzüm de tebessüm oluştu birden alıp götürdü o yıllara var mı sizde de
maziden maziye göterecek şarkılar
Çok uzun süreden sonra karşıma çıktı bu şarkı dinleyince yüzüm de tebessüm oluştu birden alıp götürdü o yıllara var mı sizde de
maziden maziye göterecek şarkılar
Yani evet bazı şarkılar diğer şarkılardan daha farklı anlamlar taşıyabiliyor böyle her zaman dinlemeye cesaret edemiyorsun filan çalma listesinde aniden karşına çıkınca şöyle bir oturuyorsun sadece şarkıyı dinliyorsun😂🤦♀️
Az önce youtu. be müzikte bir şarkı ararken bu şarkı karşıma çıktı. Tek bir anıya götürdü beni. Senin gibi bende tebessüm ettim. Benim için özel olan şarkılardan bir tanesi..
O yüzden zafer saymıştım zamansız gidişini..🌌🎶🎶
Çok eski bir parca buda
Evet dinlerken tazeliğini koruyan🍀
Tual'in ''Yine Aylardan Kasım'' şarkısını dinlediğimde çocukluğuma dönerim. Okul çıkışı emekli maaşını almaya giden dayılar gibi keyifli keyifli internet kafeye giderdim ve orada hep bu şarkı çalardı.
Ah yüreğimize dokunan şarkılar... Hem eski dost hem de hatırlatıcılar. 🎶 Mesela Yıldız Tilbe konserine yakın zamanda gitmiştim, "Vazgeçtim" çalınca o eski anılar bir bir aklıma geldi. O tatlı anılar, o duygusal anlar... Anılarla dolu bir şarkı dinlediğinde, zaman tünelinde kaybolup gitmen kaçınılmaz. Umarım yeni yılda da güzel anılar biriktirirsin! 🎄💕🕺
Cevap
9Cevap
evet eskilere götürür şarkılar bazen
Mutlaka getiriyordur
https://www.youtube.com/embed/Ohx5De6lkvQJdjjdjd gülbennnnn oooo
Sjsjsjsj
Bazı şarkılar diğerlerinden daha fazla anlam barındırıyor tabi ki.
Olmasın olmasın şarkılar iyidir :D
Bilmediğimi düşünmen beni unutmaya başladığını gösterir, üzer :D
Hala şarkı aynen :D
Zaten genellikle eski şarkıları dinlediğim için hep güzel geçmişi hatırlıyorum
Yeni şarkılarda da güzel olanlar var ama çok az
Bazen götürür bazen
Anladinmi afferim unutma anla 😂
Bazen, kısmen, arasıra...
Ben buralardayım da, asıl sen nerelerdesin hayırsız : ))
Belki de en güzelini sen yapıyorsun : ))
Bizim grup ne oldu lan 😂
Admine değil misin, başka yer bul o zaman 😂
Ben olduğum yerde kalayım mümkünse :D
Evet çoğu zaman öyle oluyor
Bazı şarkılar götürüyor beni..
Eski şarkılarla eskilerde yaşıyorum.
Evet kesinlikle
Götürüyor evet
Götürmüyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?