Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- 1 ay
Evet eşarbını yan bağlama dinlerken birden level c5 başlıyor hani çağırdığın kızlar nerdeler osman derken dj ye bağlıyorum ben😂
42 Yorumla- 1 ay
Ya ahahahaha
- 1 ay
😂
Evet, kesinlikle beni şahsen etkiliyor.
10 YorumlaEvet gerçekten de etkiliyor, hareketli şarkı dinlerken kafanda deli gibi sahneler kuruyorsun ondan sonra bir bakmışsın sıradaki şarkı Müslüm babaya geçmiş. Aç oradan hemen bir tane 70'lik
10 YorumlaHemde ne etkilemek bi ara güzel hayaller kuruyorum sonra olmayan aşkın acısını çekiyorum bi ara ölüyorum falan çok tehlikeli 😂😂
20 YorumlaEvet ve bu yüzden fazla duygusal şarkılar dinlemiyorum, allah korusun depresyona kadar yolu var çünkü :D
10 YorumlaNF dinlemeye başladım zaman deliriyorum ki dışarıdan gören olsa psikolojik sıkıntıları var der
10 Yorumla- 1 ay
Bende öyle ya. Kendimi bir süre sonra Zeki Demirkubuz filmlerindeki yalnızlığın ortasında bulur gibi oluyorum 😅
10 Yorumla Kesinlikle. Modum çok yüksekken olurolmadık bir şarkı tüm modumu düşürebiliyor.
10 Yorumla- 1 ay
Hayııııııırr. Etkilemiyyooorr. Çünkü acıklı şarkı dinlemem. 🤣
10 Yorumla - s1 ay
Yok hiç ruh halime göre ne şarkı açarım ne de dinlerim. Geldiği gibi dinlerim😅
10 Yorumla - 1 ay
Ben sırf bu yüzden saatlerce farklı playlistler oluşturdum. Yoksa mod kayıyor otomatik bende 😂
10 Yorumla - 1 ay
Duygu durumuma göre dinliyorum ya mutluysam moralimi bozarsam bi tükenmişlik hissi yaratır
10 Yorumla - 1 ay
Hayır az önce çilli bom dinledim
11 Yorumla- 1 ay
Hsjskwkskw
etkiliyor ya simdi mesela antepin hamamlari sarkisinda oturup aglayamam degil mi 😹😹
10 Yorumlatabii ki etkiliyor o an slow bi şarkı çaldığında dalıp gidiyorum dünya yansa umrumda olmaz
10 Yorumla- 1 ay
cem adrian dinliyorsam etkiler
10 Yorumla - 1 ay
Etkilşyor hareketli dinlerim genelde
10 Yorumla - 1 ay
Evet çok fazla etkiliyor
10 Yorumla Evet ya aniden modum düşüyor
10 Yorumla- 1 ay
Hem de nasıl. Tam bu işin adamıyım.
10 Yorumla - 1 ay
Etkiliyor ama hep olumlu biçimde.
10 Yorumla - 1 ay
Fazla kaçırmamak lazım. Çarpar :D
10 Yorumla - u1 ay
duygularım şarkıları etkiler
10 Yorumla Hayır, duygu durumum şarkıyı belirler
10 YorumlaEvet insan ruhuna gore dnler sarkilari
10 Yorumla- 1 ay
etkilemiyor
10 Yorumla - 1 ay
Çoğu zaman evet
10 Yorumla - 1 ay
Hayır.
10 Yorumla Müzik & Etkinlik konusunda 782 cevap paylaştı. Çok etkiliyor
10 Yorumla- 1 ay
Maalesef
10 Yorumla Etkiler
10 Yorumla- 1 ay
Etkilemez.
10 Yorumla - 1 ay
bazen etkiliyor
10 Yorumla - 1 ay
Bazen etkiler
10 Yorumla Hemde çok 🎶
10 YorumlaÇok nadir
00 Yorumlabazen etkiliyor
10 YorumlaErgenken etkiliyordu
10 Yorumla- 1 ay
Çok hemde
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, muzikal yolculuk bazen bizi duyguların derinliklerine sürükleyebiliyor 🎶❤️. Şarkılar, duygularımızı ya da anılarımızı tetikleyerek bizi farklı bir dünyaya taşıyabilir. Duygusal parçaların etkisi altında olmak gayet doğal, hatta bazen gerekli bile. Bazen böyle anlar, içsel bir temizlenme sağlar, değil mi? Bundan keyif alıyorsan sorun yok ama sonrasında biraz enerjini yükseltecek, seni neşelendirecek parçalar dinlemek de iyi gelebilir 🌟. Her şey dengede olmalı 😉.